Gică Popescu va face parte din echipa legendelor Barcelonei în partida pe care catalanii o vor disputa în compania echipei legendelor lui Manchester United. Meciul se va desfășura vineri, 30 iunie pe Camp Nou.

Barca Legends vs Man United Legends
Legendele FC Barcelona vs. Legendele Manchester United / foto: fcbarcelona.com

Acest amical face parte dintr-un proiect mai amplu demarat de FC Barcelona. Echipa legendelor catalane a mai disputat un astfel de meci împotriva legendelor lui Real Madrid în urmă cu ceva vreme în capitala Libanului, Beirut. Fostul căpitan al Barcelonei și al României, Gică Popescu a jucat și în acea partidă câștigată de echipa sa cu 3-2.

Din componența echipei de legende a catalanilor nu vor lipsi Ronaldinho, Rivaldo, Kluivert, Davids, Giuly, Andersson, Mendieta, Edmilson, Simao Sabrosa. Manchster United se va prezenta cu următorii fotbaliști: Van der Gouw, Pilkington, Beardsmore, Berbatov, Blomqvist, Brown, Djordjic, Fortune, Johnsen, Martin, Saha, Ji Sung Park, Poborsky, Ritchie, Thornley, Silvestre, Alan Smith, Dwight Yorke și Webber.  Returul va avea loc la Manchester pe 2 septembrie.

Popescu & Luis Enrique
Popescu & Luis Enrique / Foto: blau-grana.com

Gică Popescu a jucat 68 de partide pentru Barcelona în perioada 1995 – 1997 și a marcat 8 goluri câștigând Copa del Rey, Super Cupa Spaniei și Cupa Cupelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here