Gica Hagi în 1998: În 3 ani, fotbalul nostru se duce ( FULL VIDEO )

0
2541

hagi conferinta de presaArestările din Dosarul Transferurilor au făcut, fac și vor face mare vălvă în fotbalulul românesc, iar apariția lui Gică Popescu în grupul celor condamnați a provocat reacții diferite din partea suporterilor care, marea lor majoritate, sunt de părere ca fotbalistul trebuie să își ispășească pedeapsa, și din partea oamenilor de fotbal, care, marea lor majoritate, au cerut grațierea lui.

Azi, a ieșit la rampă și Gica Hagi, care a atacat furibund noua conducere a federației, acuzându-l pe Răzvan Burleanu că nu respectă Generația de Aur și cerând ”mai mult respect” pentru fostul lui coleg de la Națională:

”Domnul presedinte Burleanu a spus ca acum incepe revolutia si ca trebuie schimbat ce a fost in ultimii 24 de ani. Vreau sa explice afirmatia, pentru ca eu fac parte din generatia care a reprezentat fotbalul romanesc in ultimii 24 de ani si l-am dus pe locul 4 in lume.”

[ezcol_2third]Apariția de astăzi a lui Gică Hagi nu este însă prima în care este atât de dur în declarații, în 1998, într-o epocă în care puterea internetului nu era atât de mare și în care știrile încă nu se transmiteau cu viteza zilelor actuale, fostul fotbalist fiind protagonistul unei alte conferințe de presă, în care, extrem de virulent, a reproșat jurnaliștilor că nu ajută naționala. [/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]”Eu sunt din generație cu Gică Popescu. Cât Popescu stă acolo , eu o să stau la televizor. Cine vrea ca Popescu să rămână acolo e un om rău.”[/ezcol_1third_end] Acea conferință de presă, difuzată în cadrul emisiunii Replay pe TVR 1 o puteți urmări integral mai jos și chiar vă recomandăm să faceți asta.

Articolul precedentGol superb marcat în Liga Campionilor CONCACAF, după un ”un-doi-trei” cu capul!
Articolul următorBarra Amsterdam – Club Atletico Peñarol, Montevideo (Uruguay)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here