VIDEO! Gest urât făcut de Mircea Lucescu: a refuzat să dea mâna cu antrenorul lui Karpati!

2
1187

Echipa lui Mircea Lucescu, Șahtior Donețk a pierdut al doilea meci din campionatul ucrainean. După înfrângerea cu Dnepr din etapa a 7-a, scor 3-1, Șahtior s-a văzut învinsă și de Karpati Lvov, scor 3-2. La sfârșitul partidei, antrenorul lui Karpati, Sevidov a venit la banca antrenorului român să dea mâna cu el însă acesta a refuzat. Faza mai jos:

 

După 9 etape, Șahtior ocupă locul 3 în clasament cu 19 puncte Pe primul loc se află Metalist Harkov și Cernomoreț Odessa cu 20 de puncte fiecare. Metalist joacă mâine pe teren propriu cu Dinamo Kiev. În cazul unei victorii, aceștia s-ar îndepărta la 4 puncte față de echipa lui Lucescu.

Articolul precedentDupa cel mai bun joc al sezonului, Dinamo pierde la Targu Jiu cu 1-2!
Articolul următorO întrebare pentru Gabi Torje: ”De ce nu ai ales Dinamo?”
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

2 COMENTARII

  1. Ce stie romanu sa faca cel mai bine? Sa blameze, sa acuze, sa invidieze un seaman de al lui. Cazuri ca asta in care un antrenor refuza sa dea mana cu oponentul sau sunt n si s-au intamplat la nume mult mai mari decat Lucescu. Ex Ferguson, Mourinho, Wenger, Domenech. Nu stiu ce ai vrut sa evidentiezi cu articolul asta, Lucescu a fost intotdeauna un antrenor Fair Play

  2. Poate căutăm să evidențiem tocmai opusul a ceea ce spui tu. Nu-mi amintesc când a recunoscut Lucescu ultima dată că e vinovat pentru o înfrângere. Mai tot timpul a blamat arbitrii, norocul adversarului și, uneori, greșelile jucătorilor lui. Nu e chiar atât de mare, cel puțin ca om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here