Gest fair play al unui antrenor din Argentina: “Nu oprim meciul din cauza unui idiot!”

2
2593

B-azO9lCcAAhUNl.jpg large

Săptămâna şi incidentul în campionatul Argentinei, după evenimentele petrecute în prima etapă în “Clasico Cuyo”. Spre deosebire de ce s-a întâmplat săptămâna trecută, de această dată proiectilul şi-a atins ţinta.

Era minutul 60 al partidei dintre Rosario Central şi Tigre, când, Gustavo Alfaro, antrenorul oaspeţilor, a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună (video jos). Meciul a fost oprit mai bine de 10 minute, timp în care tehnicianul a stat întins pe gazon primind îngrijiri medicale. După ce a fost pus pe picioare, centralul partidei a venit să se consulte cu acesta, iar Alfaro i-a transmis că “nu oprim meciul din cauza unui idiot”. La reluare, Tigre a deschis scorul, dar s-a văzut învinsă la final, cu 2-1, după ce a avut doi jucători eliminaţi (primul pentru un cot în gură aplicat de Larrondo – video jos), iar ultimul gol marcat de Rosario a fost din offside.

La conferinţa de presă, Gustavo Alfaro, cel care a fost antrenor şi la Rosario în urmă cu 7 ani, a declarat că “Nu ştiu de ce arbitrul m-a întrebat pe mine dacă să continuăm partida, dar i-am răspuns că toţi aceşti suporteri nu sunt vinovaţi de gestul unuia şi că nu oprim meciul din cauza unui idiot. Acum mă doare capul, dar nu ştiu dacă de la lovitură sau de la modul cum am pierdut meciul.”

Gestul fair play al lui Alfaro a fost apreciat şi de antrenorul gazdelor, Eduardo Coudet, care i-a mulţumit şi i-a transmis că a avut “huevos bárbaros” (cojones).

Articolul precedentSimona Halep câștigă la Dubai și ajunge la 10 titluri în carieră!
Articolul următorBarometrul stranierilor! Evoluții cenușii pentru românii din străinătate!
Football, bloody hell.

2 COMENTARII

  1. Tbyyhz vf bar bs gur zbfg dhbgnoyr bs Gbyxvra’f punenpgref, juvpu vf xvaq bs jrveq jura lbh guvax nobhg vg… gung ebyr fubhyq ernyyl snyy gb fbzrbar ryfr. Ohg ab. Tbyyhz unf fbzr bs gur orfg yvarf, zbfg bs gurz pbafvfgvat bs “cerpvbhfffff…” nggnpurq gb fbzrguvat be bgure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here