Genul programului: tragi-comedie! Tricouri cu numere scrise de mâna în ASA Tg. Mureș – ACS Poli Timișoara

0
3160

Cupa Ligii, ediția 2016/17 – semifinale, meciul tur (21 decembrie 2016)

Ultimele două echipe din clasamentul Ligii 1 ASA Tg. Mureș și ACS Poli Timișoara s-au calificat în semifinalele Cupei Ligii. Meciul s-a jucat pe terenul târgmureșenilor, același pe care Pandurii au jucat doar o repriză în ultima etapă a anului 2016.

Terenul arăta la fel de prost ca în urmă cu cu câteva zile când Sânmărtean și colegii lui au refuzat să intre pe teren în repriza secundă pentru a nu risca accidentări. Trecând peste starea proastă a gazonului, fotbaliștii timișoreni s-au confruntat și cu o altă problemă. Cele două rânduri de echipament cu care au făcut deplasarea la Mureș, se asemănau cu cele ale gazdelor iar arbitrul partidei nu le-a permis jucătorilor lui Ionuț Popa să le îmbrace. Norocul timișorenilor, unul doar pe jumătate, a fost un rând de echipamente de culoare albă, care însă nu aveau numere. Jucătorii au fost astfel nevoiți să-și scrie numerele cu un marker:

croitoru

7-acsasa 13-acsasa 30-acsasa 32-acsasa 3-acsasa

Chiar dacă au pierdut cu 4-2, timișorenii s-au calificat în finală după ce în retur au câștigat cu 3-1. În finala Cupei Ligii, ACS Poli Timișoara a pierdut cu scorul de 2-0 în fața echipei Dinamo București. Ediția 2016/17 a fost ultima de Cupa Ligii, competiția fiind ulterior abandonată.

ACS Poli Timișoara nu este singura echipă care a jucat cu astfel de tricouri improvizate. Echipa columbinană Santa Fe s-a confruntat cu o problemă similară. Columbienii par să fie însă mai creativi:

Santa Fe în repriza a 2-a

Articolul precedentTrei jucători încheie anul pe primul loc la #PronoLiga1! Aglomerație pe podium după etapa a 21-a!
Articolul următorMessi în 2016: 59 de goluri, 32 de assist-uri
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here