Gareth Bale, un basm financiar. Din anonimatul Birmingham, la faima Real Madrid!

0
705

Puțină lume își amintește, sau dacă o face i se pare ceva sience-fiction acum, că cel mai bun fotbalist din Premier League în acest moment, galezul Gareth Bale, a fost aproape de o mutare mai mult decât anonimă de la Tottenham la Birmingham. Da, vorbim de același Bale, Gareth Bale, actualul jucător care duce în spate un club și pentru care prețul pare a nu avea o limită.

Iată, mai jos, o captură dintr-o știre publicată de dailymail pe 21 octombrie 2009, atunci când managerul lui BirminghamAlex McLeish, era dispus să ofere, nici mai mult, nici mai puțin decât 3 milioane de lire pe galez (?!!!)

Gareth Bale to Birmingham

Ei bine, azi, la nici patru ani de la acele 3 milioane de lire pe care McLeish era dispus să le achite pentru galez, lucrurile s-au schimbat dramatic, putem spune. Bale a crescut în această perioadă cât alții în 10 ani, iar acea sumă nu-i poate acoperi nici salariul pe o jumătate de an.

Din vederile de mărunțiș ale lui McLeish, Bale a ajuns acum la o valoare financiară infinit mai mare. Deocamdată, Real Madrid și ceilalți pretendenți ai galezului ezită să scrie un cec cu trei cifre, însă lucrurile pot oricând să scape de sub control.

Bale to Real

foto: Mirror

Articolul precedentO gimnastă talentată în fața panoului!
Articolul următorVictor Hănescu, în semifinale la Stuttgart după o victorie clară cu Benoit Paire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here