pch dinamo veniti la derby

Chiar dacă scorul din tur în meciul cu Steaua, 2-5, nu invită la optimism, fanii dinamoviști vor să demonstreze că rămân alături de echipă indiferent de rezultat.
După ce anul trecut au surprins cu o coregrafie care a dat ocolul mapamondului, ultrașii dinamoviști promit și azi o prestație cel puțin la fel de frumoasă în returul semifinalei de Cupa României.

Comunicat PCH – Veniti la Derby din timp

Peluza Catalin Hildan roaga toti suporterii care vor fi prezenti maine in peluza Nord a Arenei Nationale sa vina mai devreme la stadion si totodata facem cateva precizari legate de conduita pentru aceasta partida.
 
Extrem de important – Veniti la meci din timp, inainte cu o ora trebuie sa fie peluza plina, sa nu se produca aglomeratie la portile de acces care sa ingreuneze accesul suporterilor in stadion, astfel incat sa nu existe riscul ca in momentul afisarii coregrafiei sa avem sectoare sau locuri goale in peluza.
 
– Atentie !!! Coregrafia se va afisa la 20.20, cu 10 minute inainte de inceperea partidei, de aceea chiar cu riscul de a ne repeta facem din nou un apel sa veniti macar acum mai devreme la stadion(cu o ora inainte de inceperea meciului).
 
– Tineti cont ca exista 3 inele si trebuie sa fim distribuiti uniform in toata peluza, nu va ingramaditi pe inelul 1 ca la alte meciuri, evitati sa stati pe scari, alegeti-va un loc in peluza si nu il mai schimbati pana la sfarsitul meciului.
 
– Respectati indicatiile sefului de peluza si a oamenilor de pe langa el, care o sa incerce sa organizeze cat mai bine grupurile de suporteri pentru ca la sfarsit sa fim cu totii mandri.
 
– Si nu in ultimul rand, indiferent de ce scrie pe tabela de marcaj, manifestati-va timp de 90 de minute asa cum o fac mereu cainii rosii cand vine vorba de un Derby.
 
Va multumim si va asteptam joi, 17.04.2014, ora 20.20 la o noua seara ultra in capitala Romaniei.

Meciul va începe la ora 20:30 și va transmis de către postul Pro Tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here