wesley sneijder galatasarayAuzim de obicei că fotbaliștii sunt amendați din cauza diferitelor aventuri extra-sportive, declarațiilor din presă, întârzâierilor la antrenamente sau chiar clinciurilor cu proprii antrenori. Mai puțin obișnuită este însă o amendă precum de primită de  Wesley Sneijder la Galatasaray.

Ziarul turc Sporx informează că fotbalistul olandez a fost amendat cu suma de … 2.2 milioane de euro, motivul nefiind altul decât cele 11 cartonașe galbene încasate pe parcursul sezonului trecut. Drept consecință, Sneijder a pierdut două meciuri, iar clubul turc a recurs la o clauză contractuală care îi permite să își amendeze jucătorul  pentru o astfel de ”ispravă”.

De altfel, Sneijder nu e singurul fotbalist al Galatei în această situație, Podolski, Muslera și Selcuk Inan fiind și ei victimele unor asfel de clauze, bine ascunse prin contracte, însă cât se poate de legale. Să fie vorba, ceea ce acuză și impresarul fotbalistului, de o tactică a celor de la Galatsaray de a scăpa de fotbalistul cu cel mai mare salariu din lot?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here