Gala Premiilor Tikitaka 2014!

9
6622

GALA TIKITAKA 2014

După o pauza de 2 ani, cauzată de întreruperi frecvente de curent din cauza ENEL, Gala Premiilor Tikitaka lovește din nou cu Ediția a II-a. Cum era și normal, oamenii din fotbal, deși nu au realizat lucruri mărețe în plan profesional, s-au afirmat în ochii publicului cu alte năzbâtii demne de pus pe hârtie sau, dacă luăm realitatea de față, în wordpress. Astfel, unii nu mai sunt printre noi, ci în lumea celor care se apleacă după săpun, alții așteaptă săpunul, în timp ce o altă categorie încă rezistă, dar o face la limită și trăiește periculos de pe o zi pe alta.

În lipsa performanței, un termen care a fost șters de ani buni din vocabularul limbii microbistice românești, oamenii de fotbal mioritici au avut un 2014 cu multe alte ”realizări”. Noi, echipa Tikitaka.ro, nu am stat cu mâinile în sânul nimănui, ci am pus mâna pe taste și i-am premiat.

De premiat i-am premiat și pe prietenii sau ”prietenii” noștri din online. În decursul anului 2014, fie din postura de tikitaci sau de individualiști pe conturile personale de twitter, am trăit toate sentimentele alături de cei din online. Ne-am bucurat, am ironizat, ne-am ironizat, am polemizat, am trăit emoția succeselor Simonei Halep, ne-am trezit împreună în miez de noapte sau în zori de zi, ne-am contrat în marile ”El Clasico”, în cele mai tari meciuri de la Mondiale sau în derby de România plus multe, multe alte evenimente.

Acum, la final de an, noi, cei din echipa Tikitaka.ro, care nici nu mai știm câți suntem, vorba lui Geoană, ne-am gândit că e bine să reînnodăm șirul ”gălilor” și să vă premiem. Înainte de a vă ”inerva”, vă spunem că premiile sunt date din inimă și sunt în acord cu realitatea…acea realitate văzută de noi și numai noi.

Urmează acum o listă cu premiile pe care le-am acordat din toată inima celor care joacă, doar se fac că joacă sau numai cuvântă, în fotbalul autohton și nu numai!

Premiul “Falimentul anului”Liga 1

În anii trecuți, acest premiu putea fi dat destinat doar către una, două, hai maxim 3 echipe din Liga 1. Ei bine, acum nu mai e limită. Toată Liga 1 e un faliment. Machedonii, caprele, negoițele, primăriile și toate celelalte elemente care conduc cluburile sunt în budă sau, după caz, în pușcărie, așa că nu mai e mult până la dispariția definitivă a fenomenului.

Premiul ”Șasă cai frumoși”Dinamo București!

Dacă pe vremuri putem striga ”6, vine Dinamo”, echipa jucând și fotbal printre altele, azi nu putem decât să strigăm ”6 goluri ia Dinamo”. Praf și pulbere s-a ales de gruparea lui Negoiță, care, după ce că e insolventă, a ajuns și ciuca bătăilor.

Premiile ”Sculați gazde, nu dormiți” și ”No Face, No Name, No Logo” – FC Fosta

No comment! Nu mai folosim numele echipei din Bulevardul Ghencea întrucât ICCJ a dat o decizie definitivă și nu vrem să ne pierdem și noi numele, logo-ul, alea alea. Cum ar fi ca în loc de Tikitaka.ro să fim Gazdetaka.ro. Penibil!

Premiul ”Alături de Capră”Ioan Filip

După cum bine știți, toată turma de ”capre” din fruntea Petrolului își petrece mare parte din luna Decembrie la răcoare. Vestea a întristat pe toată lumea, inclusiv pe Ioan Filip, urmașul lui Claudiu Răducanu în materie de ”bibilică”. Iată AICI ce a declarat înzestratul fotbalist. 

Premiul “Pe rochie”Ana Maria Prodan cu creația “Fața lu’ soțu’ meu e o valoare”

Pentru că tatuajele nu pot fi arătate în public, (Ok, pot, dar doar pe la antene, kanale dogane sau alte mizerii în miez de noapte) femela anului 2014 în România, Ana Maria Prodan Reghecampf Al Hilal Ryadh, a decis să-i pună moaca lui Laur pe rochia ei mirobolantă. Ce-a ieșit…

636x546_ana-maria-prodan

Premiul de excelenta “Urăsc Steaua” Istvan Kovacs

Nici măcar Cristi Borcea nu a arătat atâta ură pentru clubul din Ghencea câtă a arătat arbitrul Istvan Kovacs în partida ASA – Steaua.

Premiul ”Reunirea Cooperativei” Gheorghe Ștefan Pinalti + Tata Jean via DNA!

Decenii la rândul și-au bătut joc de privitorii de Divizia A/Liga 1 din România. Acum, DNA-ul s-a gândit să-i reunească sub același acoperiș și în același duș la Jilava, Rahova sau ceva de genul.

Premiul cu onoruri supreme “Au avut 5 ocazii, au dat 5 goluri” Flavius Stoican

Niciun antrenor dinamovist din istorie nu se poate lăuda rezultate pozitive împotriva Stelei așa cum o poate face Flavius Stoican. Practic, dacă ne luăm după el, Dinamo nu a fost niciodată mai prejos decât Steaua. Ok, ”câinii” au luat o căruță de goluri, însă cu excepția lor, echipele au fost cel puțin egale. Probabil veți veni cu acel 2-5, însă v-ați intrebat vreodată cât se termina meciul dacă Steaua nu marca 5? 2-0 pentru Dinamo! Vedeți, Stoican știe!

Premiul “Au avut doar 6 ocazii” – Dan Nistor

Varianta lui Stoican din teren este pandurul Dan Nistor, un jucător refuzat la export și venit în țară să spună lucruri trăsnite. După Steaua-Pandurii 6-0, Nistor a spus, nici mai mult nici mai puțin că: ”În afară cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie”. Absolut corect!

Premiul “Ești pe mână cu Chirilă” – Marius Șumudică 

Nu mai începe îndoială! Din moment ce Tikitaka.ro își permite să acorde acest premiu, e pe mână cu Chirilă!

Premiul WILDCARD “Trollerul Anului” – Western Sydney Wanderers feat. Yuichi Nishimura

După ce că l-au fur…ăăă bătut pe Reghe în finala Ligii Campionilor Asiei, cei de la Western Sydney Wanderers au început să-l umilească pe român și în online. Iată cum au ”anticipat” australienii eșecul lui Al Hilal în derby-ul cu Al Nasr.

Premiul “Tzei Piei Dei”Reporterița ProTv

Premiul “Blat sub acoperire” – meciul CS Mioveni – CFR Cluj 3-4 (Cupa României)

Vă amintiți acel ”terifiant” meci U Cluj – CFR 2-3, de la 2-0. Dacă da, setați-vă memoria la el, apoi la Mioveni – CFR 3-4, apoi iar la el, apoi iar la Mioveni – CFR 3-4. Ce vedeți ? Da, o dramă și.. ? Exact! Pe Claudiu Niculescu! Nu-i așa că vă dă cu virgulă ?

Premiul “Cașcheta anului”Tata Puiu

Acest premiu se putea numi la fel de bine “The return of the living dead”. Revenirea deceniului in fotbalul romanesc, Anghel Iordanescu nu s-a schimbat deloc fata de acum 10 ani, fiind la fel de “fresh”, atat in conferintele de presa, cat si in modul de abordare al partidelor. Dintre momentele spumoase amintim “Irlanda de Nord porneste ca favorita”, “cand intram in sala de mese la masa”, “nu ma bag pe parcela lui Costelinho (n.r Galca)”, celebra iconita, numeroasele sale evidente si hartii in care se incurca, uitatul jucatorilor convocati. Ce-i drept, rezultatele au fost bune. Doamne ajuta in continuare!

Premiul “Fraierul anului”Răzvan Burleanu

Ai în gospodăria ta un derbedeu care te fură ani la rândul. Îți fură banii, nevasta, demnitatea. Ei bine, tu știi asta, însă când îl dai afară, deși îi poți cere socoteală și ceva resurse materiale, tu îi zici doar ”drum bun”. Nu-i așa că ești un fraier, ca să nu zicem bou ? Doamnelor și domnilor, luzărul anului, cu miiiiiiiii de aplauze: Răăăăăăzvan ”Limbă de Lemn” Burleanu!

Premiul Țiriacul anului”Ioan Niculae 

Ioan Niculae
foto: jurnalul.ro

Cu Gigi la parnaie, s-a gasit alt papagal sa-i ia locul. Patronul Astrei a început să confunde fotbalul cu vânătoarea și fazanii cu elefanții. Astfel, el a uitat să bage bani la Astra în acest sezon, iar în plan vânătoristic a abandonat împăierea fazanilor cu, ATENȚIE, împăierea elefanților. Cică nea Ion, cel mai bogat român în viață și libertate, a plătit 40.000 de dolari pentru a vâna un elefant, după care alţi 50.000 de dolari pentru a-l împăia şi transfera în Europa din Africa de Sud. Dacă ar fi dat banii ăștia tripletei Budescu-Fatai-Lung, poate că Astra nu s-ar fi făcut de râs în grupele Europa League.

Premiul ”Dacă talent…” Gică Hagi

Dacă pe teren a dat pe dinafară de la atâta talent, în afara lui, Gica Hagi dă pe dinăuntru. Cu alte cuvinte, talentul de orator al Regelui stă ascuns și nu-l vede nimeni. Drept urmare, ori de câte ori se exprimă, Gică umilește limba română așa cum își umilea pe vremuri adversarii în teren.

 

Premiul “Ais Bachetu’ anului” – Horia Ivanovici

Premiul “Lawrencii Arabiei”Reghecampf și Pițurcă

reghepiti

Premiul ”Plictisitul Deceniului” – Ousmane N’Doye

Ieri, azi, mâine, poimâine, peste 10, 100, 1000 de ani, el și doar el, Ousmane N’Doye va învinge pe Steaua. Că joacă la Dinamo sau la Viforul Jimbolia, Ousmane va învinge Steaua! Ascultați-l AICI și vă veți convinge! 

Premiul ”Traseistul Anului” Narcis Răducan

A fost la Oțelul! Apoi, cu Galațiul în șanț, a trecut la Viitorul. N-a stat mult, probabil din cauza eclipsei Regelui și a plecat la Concordia Chiajna. Ajuns aici, nu a făcut nimic altceva decât să plece. Acum, dar nu băgăm mână în foc, încă este la Astra Giurgiu! Vom reveni în caz că se mută!

Premiul ”Sunetul cătușelor”99,9% din fotbalul românesc!

arestari fotbal
sursa: adevarul.ro

Premiul “Clona anului”CSU Craiova

Legenda spune că muierile femei și muierile bărbați care au stat cu inima în gât pe timpul serialului ”Clona” de pe Acasă TV au început să zâmbească din nou odată cu apariția la orizont a Clonei oltenești. Și CSU e cu lacrimi, cu scandal, cu femei dubioase (aka Olguța) & băieți latini (aka Brandani).

Premiul “Briliantul Comediantul”Adrian Mutu 

Dacă la fotbal am auzit de el extrem de rar, pe terenul cinematografiei Adrian Mutu, de profesie fost-fotbalist, a rupt în 2014. Cu ajutorul indirect al contului Fotbalită, Briliantul a spart toate topurile cu lucrarea de mai jos.

Bean Mutu

 

Premii speciale pentru oameni speciali din online:

  Premiul special Nu mai înjurați pe twitter”@InterRomania  

Ai zis ”Juve”, practic ți-ai semnat condamnarea la moarte atunci te întâlnești cu el. Nu vorbim de vreun criminal în serie, ci de @InterRomania, ”un Interist cu o ură viscerală faţă de Juventus şi ceva mai mică faţă de Milan, Barca, Messi, Spania…”. De multe ori, din tweet-urile sale sare sânge, însă omul este onest. Față de alți ”sfinți” din online, care se declară mielușei, dar înjură ca niște dulăi, InterRomania are ”Warning-ul” sus: ”De multe ori, EXPLICIT CONTENT! Ca să ştim cum stăm…”  


Premiul special ”Rapidule, căruță mică, îmi faci viața tot mai tristă”@Robbiebm

La ultima ediție a premiilor Tikitaka, Robert făcea partea din ceata de crai a ”Tripleților lacrimilor”, alături de Robert Năstase și Bogdan Fechita. Acum, Robert de la Baia Mare a rămas singur împotriva tuturor, dat fiind faptul că Robertul englez s-a axat pe Liverpool, iar Bogdănel a cam abandonat twitter-ul. Așadar, Robert de România va primi acest titlu trist, venit pentru o lanternă tristă a Ligii 1. La mai multe, Robert! Puncte, bă, nu lanterne!

Premiul special “Răbdătorul londonez”@CMatesUK

Pentru a vedea cât de ”apreciat” e Vlad Chiricheș în Anglia, e destul să-i cauți numele după un joc al celor de la Tottenham, iar adjectivele îți vor ține și de foame și de sete. Ei bine, pentru răbdarea de a mai crede încă în Vlad Chiriches (sau n plecarea lui cât mai rapidă, nu știm sigur) prietenul nostru Călin Mateș merită acest premiu.

Premiul special ”Newcomerul Anului”@LucianLipovan

După ce în 2012 a luat titlul de ”hăituitul anului”, Lucian a pus la cale în 2014 un proiect de succes în online: Lipovan.ro, prin care a luat ochii juriului Tikitaka! Cu un stil aparte de a scrie articolele și cu oaspeți de prim rang (ex. Ellunes), dar mai ales fără formulări hăituibile, Lucian se impune fără adversar în această secțiune!

Premiul special ”Agresorul PRO”@Alex_Tikitaka

Nu neapărat al trustului ”PRO”, ci al PROstiei care, din păcate, mișună prin media românească de sport și nu numai. Tikitacul nostru acid dă în toți și în toate, însă nu o face din plăcere, ci din setea lui către o presă decentă. Recunoaștem, uneori mai exagerează.

Premiul special ”Vocea Anului”@NarcisD

În cursul săptămânii sau în weekend, calitatea comentariilor și a analizelor sportive în FM este întâlnită numai la Sport Total FM și vine din microfonul lui Narcis Drejan. Dacă sunteți scârbiți de ipocrizia ”jurnaliștilor” de la TV, comutați pe SPTFM, iar Narcis vă va spune cu sinceritate ce și cum!

Premiul special ”Pariorul Anului”@danielnazare

Nu ai ce pune pe masă, dar mai ai 1 leu în buzunar? No problem! Pentru asta a apărut pe lume Daniel Nazare, omul care e capabil să facă milioane dintr-un simplu leu. Cum? Prin intermediul pariurilor. Hey, exagerăm, omul e în primul rând un jurnalist foarte bun, însă se știe bine și la pariuri!

Premiul special ”Scouter-ul Anului”@fmro

Dacă le ai cu Fotbal Managerul, nu ai voie să nu îl urmărești pe Mihai Andrieș. Numai el îți poate arăta calea cea mai simplă către succes. Calea către succes le-o poate arăta și celor care caută nume noi de fotbaliști prin ligiile inferioare. Îl găsiți cu articole și pe Liga2.ro. Așadar, mic cu mic se face mare, iar premiul Scouter-ul Anului merge la Mihai Andrieș.

Premiul special ”Messi e aici?”@AlecsStam

În ultimii doi ani, deși doboară recorduri după recorduri, Messi nu mai este acel Messi care a uimit planeta cu evoluțiile sale. Acest lucru i-a oferit lui Alecs prilejul de a-l căuta pe argentinian prin toate locurile posibile. Deocamdată nu l-a găsit și continuă să se întrebe ”Ce-ați făcut cu Messi?”.

Premiul special ”The validator”@daninhodj

Despre daninho se spune că e capabil să-ți zică azi, la ora 15:56, cât a fost ieri la aceeași oră. Omul e genial și e maestru un ”data validation”. Oricine a intrat în contact cu el poate confirma această realitate. Cine nu confirmă e un invidios!

Premiul special ”Dialogul anilor 2011-2014” – @Emishor

INCREDIBIL! FABULOS! ACEASTĂ VESTE VA CĂDEA CA UN FULGER PESTE TOȚI CITITORII! CONCURENȚA E ÎN LACRIMI! DE CE?! Pentru că acest premiu merge către MIROBOLANTUL TWITTER-ULUI ROMÂNESC, INCREDIBILUL, nu HULK, că ăla e mic copil, ci către Emanuel Roşu. Jurnalistul, dar ce naiba spun jurnalistul, ZEUL PRESEI DIN EUROPA DE EST, BALONUL DE AUR (via Bio-ul său) a intrat în cartea recordurilor cu cel mai lung dialog din toate timpurile. Citiți mai jos și vă minunați de agilitatea acestui NEMURITOR!

hahahahahhaahahahahaemishor

Premiul special ”Domnii de la bloguri”@Ioanițoaia

Deși e doar unul și foarte bun, nea Ovi Ioanițoaia este, în realitate, cât 10, cât 100, cât 1000 dacă vreți. De acest lucru ne-a asigurat Ana Maria Prodan Reghecampf, cea care i-a urat lui Ioanițoaia ”un strop” de fericire din cea pe care dânsa o împarte cu soțul său vicecampion al Asiei.

Premiul special ” ‘r-ați ai dracu’ de spurcați”@Mielu8  

Mielul nostru cel de toate zilele din online este exemplul cel mai concludent că și o oaie poate lătra. Așadar, v-ați prins cu toții că Mielu8 nu este decât un câine sub acoperire. Prin urmare, orice e stelist în lumea asta, pentru el devine un ”spurcat”.  

Premiul special ”ceicesuntdinamovisti”@Echidistant

Cu cea mai mare #stimă din lume, echipa Tikitaka îi acordă celui mai echidistant tuiterist din România, un titlu unic. Deși ceicesuntdinamoviști nu numai că sunt triști, dar nici măcar nu mai există, Echidistant se încăpățânează să țină steagul sus și să calce pe cap orice urmă de, vorba lui Mielu8, spurcat!

Premiul special ”Hala Madrid y nada mas”@Ellunes

După ani și ani de secetă în care a plâns și a tot plâns de durerea pricinuită de ”piticul” Messi și adunătura de tikitaci de la Barca, iată-l pe Ellunes cum zâmbește! Iată o echipă, Real Madrid, pe măsura pretențiilor sale. A avut răbdare cu ”albii”, iar acestia l-au recompensat! Hala Madrid!

Premiul special ”Inventatorul #GâlcăOUT”@Mihap017

Dacă am întreba twitter-ul cunoscător de microbisme: ”Cine credeți că a inventat îndemnul #GâlcăOUT?” cu siguranță că 101% dintre cei chestionați ar indica numele lui @adriano_qld. Ei bine, SURPRIZĂ! Nu extremistul meciurilor Stelei a inventat expresia, ci nimeni alta decât @Mihap017, o stelistă cel puțin la fel de exigentă. Iată și DOVADA

Premiul special ”Administratorul #GâlcăOUT”@adriano_qld  

Ratând oportunitate de a inventa ceva imens, Adriano a compensat ratarea anului cu ”hrănirea” acestui haștag lună de lună, săptămână de săptămână, zi de zi, oră de oră și fază cu fază în timpul meciurilor Stelei. Deși insistă, Adriano nu are succes cu demisia/demiterea lui Gâlcă. Cu #PițiOUT i-a ieșit, însă cu Costel e mai greu.  

Premiul special ”Icarii moderni”@e_atti

De îndată ce se apropie iarna, pe Twitter apar ciripelile lui @e_atti legate de frumoasa lume a săriturilor cu schiurile. Fan al lui Simon Ammann, acesta nu ratează nicio etapă de Ski Jumping și vine pe Twitter cu toate rezultatele.

Premiul special  ”Bicfalvi e viața mea”  – @parcatotana  

Majoritatea vor cu actori celebri, cu musculoși sau cu fel și fel de bogătași. Ei bine, ea nu. Ea vrea să fie doar cu Bicfalvi, Eric Bicfalvi. O cunoașteți cu toții. iar dacă nu, puneți mâna pe follow: @parcatotana (reclamă + bon fiscal). 99,9 dintre tuiturile care conțin cuvântul ”Bicfalvi” și vin din România, îi aparțin Anei, o Bicfalofilă convinsă. Iată, într-un tweet, ceea ce spunea Ana despre Eric: ”Ideea femeilor de bărbat perfect: înalt, 4.000 de euro pe luna, bea bere, are Audi şi consumă carne. Ideea mea? Bicfalvi”.  

Premiul special “Bielsista anului”@BiancaTo4

La prima vedere, necunoscătorii ar spune că dăm premii pentru admiratoarele telenovelelor, însă nu e deloc așa. Bielsita nu e o ”Sărmana Maria”, o ”Muneca Brava” sau o ”Mi gorda bella” (fuck, ce le știu), ci o admirație pentru antrenorul lui Marseille, Marcelo Bielsa, cel care, spune Bianca, va aduce titlul Ligue în sezonul 2014-2015 pe Stade Velodrome.

  Premiul special “Avocatul Eurosportului”@eddiesor

Vă întâlniți aproape zilnic cu el, însă nu știți că e el. Comentatorul la cel mai de sport post de sport din România, Eurosport, Sorin Niculescu se transformă, ori de câte ori are ocazia, într-un avocat de succes al postului. El face asta în momentele în care, unii dintre prea-iubitorii de sport, acuză postul de fel și fel de ”derapaje”. Un exemplu este cel cu deal-ul dintre Eurosport și Dolce Sport în privința Premier League.

Premiul special “Ursul Bouchard al anului”@Gaby

După ce Foresta a dispărut, iar Borussia Dortmund a devenit un Rapid CFR Suceava al Germaniei, lui Gabriel Ilcu nu i-a rămas decât codrul. Codrul și Genie. Ce s-ar face Găbiță fără Bouchard, cea mai frumoasă jucătoare din Canada ?

B18N8roIUAARFV6.jpg large

Premiul special “Ciclism, Roger Federer si Lindsey Vonn” – @mitrutdocan

O bicicleta, o racheta de tenis si Lindsey Vonn. Cele trei lucruri pe care Mitrut le-ar lua cu el pe o insula pustie. Ok, fie, si o carte despre istorie politica. Intr-o lume acaparata de fenomenul fotbal, el reprezinta gura de aer proaspat de pe Twitter, promovand si alte sporturi frumoase si pline de sportivi legendari.

Premiul special ”Omul cifrelor” @LiviuManolache

Câte goluri are Keșeru marcate cu capul ? De câte ori a lovit bara Rusescu cu piciorul stâng ? Câte autogoluri are Mamele cu Dinamo ? Iată întrebări la care nimeni din România nu are răspuns, nimeni în afară de el, ZEUL CIFRELOR, Liviu Manolache. La radio sau în ziar, Liviu dă ora exactă în ”cifra românească”.

Premiul special ”The anarchytect”@simontwee

Probabil are cele mai multe retuituri/favorituri pe tuitometru pătrat în tuitosfera românească. Simon M sau Șimon M, nu știm exact, este omul care are replică la tot și toate. Vă dați seama ce s-a întâmpla în cazul unui cutremur major ?

Premiul special ”Finuțul Anului”@IonutAxinescu 

Alo! Terminați cu șușotelile acolo în spate. Nu e vorba de nicio cumetrie aici! Finuțul nu vine de la legătura aia de șpagă în familie, ci de la ”fin”. Omul ăsta le dă foarte fin, nu golurile, ci ciripelile. Dacă nu ne credeți, follow Ionuț!

Premiul special ”Susține tenisul românesc” – @Robert_Nastase

Mai știți expresiile acelea ipocrite pe care fel și fel de firme sau instituții le flutură în vânt, gen ”X susține tenisul românesc” ? Ei bine, noi venim acum cu un nume, Robert Năstase, care chiar susține tenisul românesc. Atunci când îi permite timpul, Robert este prezent la toate meciurile care implică români…ok, români și canadieni! 🙂

Premiul special ”Urăsc clonele și Juve”@DekiNerazzurro

De Walter Mazzarri a scăpat, astfel că lui Bogdan Grigore, un ultras interist din Oltenia nu i-au mai rămas decât două ținte: CSU Olguța Craiova și Juventus Torino. Din păcate pentru el, vremurile care vin sunt tot mai grele. CSU e pe val în Liga 1, iar Juve e în optimile Ligii Campionilor.

Premiul special ”Bătrânul Domn al Anului”@CornelPreda

De ani buni este acuzat de dușmanii de Serie A (aka interiști, milaniști, romani, laziali) că ”fură” campionate cu ajutorul arbitrilor. În ciuda criticilor și atacurilor ofensive la adresa echipei sale, Cornel a stat în picioare și a blocat toate atacurile, apărându-și ”Bătrâna Doamnă” în toate circumstanțele!

Premiul special ”Giallorossul anului”@geonis

”George? NISTOR!!!! George? NISTOR!!!! George? NISTOR!!!! George? NISTOR!!!! Dajeeeeeeee!” Dacă vă pare cunoscută această prezentare, înseamnă că și voi îl urmăriți pe fanul numărul 1 al Romei de pe tuitărul românesc!

Premiul special ”Hei, hei Chindia”@MariusB12

Ajunsă în liga a…stați două secunde să verificăm … 3-a, Chindia Târgoviște se poate mândri cu faptul că încă mai are suporteri. Unul dintre ei, și poate cel mai dedicat din online, este Marius. Deși o are pe Valencia aproape în Spania, prietenul nostru nu-și lasă Chindia la necaz și o susține cum poate.

Premiul special ”Lupul roș-albastru”@panalecs

Un stelist în gura lupilor! Așa poate fi caracterizat Alex Pană, unul dintre cei mai curajoși tuiteriști din România. Fără să-i pese de consecințe, acesta declară sus și tare, că ține cu Steaua, deși fanii Petrolului nu sunt tocmai ”mansardiști”.

Premiul special ”All sports included”@Klypopa

Mulți vorbesc despre multe, dar puțini cunosc despre tot ceea ce vorbesc! Ei bine, el, KlyPopa, atât în engleză, cât și în română, este unul dintre cei care stăpânesc bine toate subiectele, indiferent că sunt legate de fotbal, baschet sau tenis.

Premiul special ”Rafa de mi vida” – @Claudia05SV & @anca_julia

Indiferent că e pe locul 1 în lume, că pierde în turul I sau câștigă trofee, Rafael Nadal se poate mândri cu multe fane fidele printre românce. Pe două dintre ele, Claudia și Anca, le vedem mai tot timpul active în timpul meciurilor Regelui Zgurii.

Premiul special “Muzica, microbiste!!!”@DjayRares

Se zice, pe nebună dreptate, că românul se pricepe la fotbal și la politică. Ei bine, dacă e să vorbim de prietenul nostru Rareș, putem spune că aceste se pricepe la fotbal și la muzică. Și e foarte inspirat, de vreme ce la muzică rupe cluburile, iar la fotbal rupe topurile cu Chelsea!

Premiul special ”My dear Azpi” – @003G

Frumoasă, stelistă, fană Chelsea și mereu pe twitter. Ce și-ar putea dori cineva mai mult de la o femeie. Dar stați! Inima ei e luată. Acolo e el Azpilicueta, Cesar Azpilicueta!

Premiul special ”Marching On Together” – @RaLUFC

Puține fete pe twitter sunt dedicate unui club așa cum este Ralu. E destul să ne uităm la numele ei și să vedem cum îi curgea iubirea pentru Leeds prin vene.  La bine, la rău, cu alți patroni în fiecare an și cu alt antrenor în fiecare anotimp, Ralu continuă să spere în fiecare sezon ca Leeds va redeveni în elita fotbalului englez, și continuă sa le fie alături necondiționat.  Așadar, Marching On Together!

Premiul special “Trofeul Cellino”@bleonte

Un alt suporter infocat al lui Leeds United si apropiat al fenomenului din Anglia, Bogdan a scapat de lumea nebuna a lui Becali ca sa dea de cea a lui Massimo Cellino, un Gigi al Italiei ajuns in ploioasa Insula pentru a aduna norii asupra clubului din Yorkshire. La fel ca Ralu, si Bogdan spera ca va veni si soarele pe strada lor.

Premiul special “Romanian football connoisseur”@Chisteaua

Aflat la mii de kilometri de tara, @Chisteaua stie tot ce a miscat, misca si va misca in fotbalul romanesc. Si daca il suni la ora 4 dimineata, iti va povesti despre Venus Bucuresti si Chinezul Timisoara. Pe langa fotbal, poti discuta cu el si despre alte sporturi, istorie, politica, muzica…ce sa mai, o enciclopedie!

Premiul special “Romano-Englezul anului”@bucharestlife

Daca doriti o perspectiva a Romaniei prin ochii unui englez, Craig e persoana pe care trebuie sa o urmariti. Situatiile din societatea romaneasca sunt deja destul de hilare, dar combinate cu umorul sau tipic britanic, avem reteta perfecta. De multe ori, avem impresia ca el e romanul, iar altii sunt…turcii. Cat despre sport, iarna aceasta va fi una linistita pentru el: Chelsea e in varful bradului, pe primul loc.

Premiul special ”Artistul Microbist”@andrei

Deși e plecat departe de țară, Andrei Busuioceanu nu uită niciodată țara de origine, dar mai ales pasiunile sale sportive din țara de origine. El nu ratează niciun meci important al echipelor de club sau al naționalei. De acest lucru sunt conștienți cei ce-l urmăresc pe Twitter.

Premiul special ”Toate tunurile sus”@radusmall

Un londonez mereu prezent pe twitter în zilele cu meciuri, Radu s-a remarcat în scurta sa perioadă online prin două pasiuni duse la extrem: iubirea pentru Steaua și Arsenal, respectiv ura pentru Dinamo și rivalele tunarilor din EPL. În acest moment, Steaua nu mai are rivali în România (și nici nume), așa că nu-i mai rămâne decât să-și întărească tunurile!

Premiul special ”Piei, Januzaj”@envimd

Membru activ în aripa radicală a fanilor lui Manchester United, Mihai Diaconescu toacă pe bandă rulantă orice jucător care nu se ridică la standardele cele mai înalte de performanță. Principala sa victimă în toamna ca a trecut a fost bietul Januzaj. Spre bucuria lui Mihai, belgiano-albanezo-sârbo-kozovarul nu mai prinde nici finalurile de meci la United în aceste etape.

Premiul special “Tunarii anului”@rsmihai si @isBj0rn

A fi suporter Arsenal e ca si cum te-ai da mereu intr-un montagne rousse. Intr-o etapa esti in varful lumii, in urmatoarea o iei la vale abrupt. Anul a fost indulcit cu o Cupa a Angliei, dar Wenger le scoate in continuare peri albi celor doi tuiteristi. Ei insa rezista, si rezista, si rezista…cu speranta ca traseul va fi mai lin.

Premiul special ”Santa Romica is coming to…”@santaromica

…is coming to our timeline! Un cont plăcut, Santa Romica se evidențiază zi de zi cu ciripeli utile și de calitate. Este contul care apreciază valoarea sportului românesc, indiferent de sport.

Premiul special ”Omul tikitacilor”@CernatCatalin 

Emisiunea ”Tikitacii”, realizată în fiecare seară de luni la SPTFM, nu are avea atâta răspândire în ”teritoriu” dacă la butoanele redistribuirii ei în online nu s-ar afla Cătălin. Așadar, dacă aveți casa plină de tikitaci, știți cine e vinovat: Cernat, zis și DOWNLOAD & PLAY MAN!

Premiul special ”Tikitaka FM” – Echipa TIKITACII!

Din Gala Tikitaka 2014 nu putea lipsi echipa de la ”Tikitacii”. E greu de crezut că există iubitor al sportului de pe facebook sau twitter care nu a ascultat cel puțin o dată emisiunea lui Narcis Drejan cu unii dintre cei mai buni specialiști în fotbal european (nu parodii precum Ilie Tragedie, Moș Plagiarilă sau Bratu Gelatu), precum Alex Baba, Ionuț Tătaru, Călin Mateș, Gabriel Ilcu sau Robert Năstase.

Premiul special ”Alături de tikitaci” – @CorneliuCosma

Pentru el, Narcis Drejan & echipa de la tikitacii reprezintă una dintre atracțiile cele mai importante din această viață sportivă de zi cu zi. Nu ratează nicio emisiune de luni seara și poate fi numit fanul numărul 1 al opiniilor prezentate în emisiune.

Premiul special ”Team Tikitaka” @Sunnky, @p_sirbu, @tetsuya, @footyshirtcool, @rosudirect, @pariusigur_com, @GabiMinghius, @sorin_49, @Sportstweets32, @HalepFanpage, @Ditzanu

Chiar dacă nu sunt angajați cu acte în regulă la Tikitaka.ro, prietenii noștri enumerați mai sus au rolul de a împrăștia în lung și-n lat toate articolele de calitate publicate de tikitaci. În România, în Italia, Anglia sau Japonia, prietenii noștri dau de știre că undeva în Est se scrie bine!

Premiul special ”Înțelepții anului”@moty70 & @aditeaca

Două personaje cum puține mai găsești într-un online românesc plin de non-valori, Dan Georgescu și Adrian Teacă sunt doi oameni mereu la curent cu ceea ce mișcă în sport și nu numai. Deși teoretic nu fac parte din familia Tikitaka, el sunt oameni ”de-ai noștri”, fiind cititori și promotori ai ideii de sport în adevăratul sens al cuvântului!

Premiul special ”Meșterul Anului”@mirceamester

Meșter în domeniul auto, Mircea este și un meșter în mânuirea cuvintelor și a analizelor sportive. Cu toții ne amintim de Cupa Mondială din Brazilia și Faza Pe Fotoliu, o serie de episoade care au analizat cele mai importante momente ale turneului.

Premiul special ”Nu uită și nu iartă@costeiu

Nu cu mult timp în urmă, pe vremea când România avea două ziare de sport, personajul Ana Maria Prodan, o sursă de blesteme cancerigene, era dublu-pusă la zid și boicotată de GSP și PSP. Din păcate, această acțiune nu a fost decât o expresie a ipocriziei. Majoritatea ”ziariștilor” continuă să o aduleze pe Prodancă. Există însă și excepții. Cel puțin după expresia de ”Grumpy”, Adrian Costeiu ne arată, din poza de mai jos, că o iubește pe Ana așa cum iubește un câine lanțul.

Sport.ro now;) A photo posted by Anamaria Prodan (@anamariareghecampf) on

Premiul special “Incredibilul anului”@Emishor

După ”Incredibilul Hulk”, un alt ”Incredibil” de succes face ravagii…de această dată pe plaiuri mioritice. Este vorba de Emanuel Roșu, nimeni altul decât câștigătorul dialogului ultimilor 3 ani. Acest om bagă ”Incredibil” în tot ceea ce face. Așadar, mare atenție dacă vă invită la sarmale, s-ar putea să vă stea un ”Incredibil” între dinți! Sau să vă vândă gogoși.

incredibil

Premiul special ”Abandonul anului” – @SuiuMarius

Nu cu mult timp în urmă, orice meci al Stelei era un prilej de a-l vedea pe Marius în formă pe twitter. Din păcate pentru tuitosfera fotbalistică, acesta a cam abandonat stelismul și tratează meciurile campionilor așa cum Ponta își tratează diaspora. Noi putem striga acum ”Marius, vino înapoi”, însă omul trebuie înțeles. Ce-ți mai oferă Steaua azi?..dar mai există Steaua ?

Premiul special ”Fotbalistul dintre noi” @astafei21

Puțini fotbaliști din Liga 1 vorbesc bine atât pe teren, cât și în afara lui. Fie vorba între noi, la noi există puțini FOTBALIȘTI, iar cei care mișcă pe teren, sunt praf în afara lui. Ei bine, iată și o excepție de la regulă: Victoraș Astafei! Acesta se descurcă în ambele părți și ne bucurăm să-l avem printre noi în lumea nebună a twitter-ului!

Premiul special ”Președintele anului” @mariusdanea

Iată un prieten din online căruia, fără să exagerăm, se pare că toate i-au mers din plin în acest an. A câștigat tot ce se putea câștiga. Atâta acolo ”sus”, cât și printre noi, la #PronoLiga1.

Premiul special ”Madridista Anului”@Deelicious_RM

Nu ratează niciun meci al echipei sale favorite. Din numele său de pe twitter, ”Mrs. Ronaldo” reiese clar care este echipa, nu ? Aaa..și încă ceva! Își petrece 85% din timp purtând pijamele.

Premiul special ”Polistul Anului”@Beni_Ono

Dacă mulți dintre timișoreni au fost manipulați de miliardele de echipe răsărite pe interes în zona de Vest, iar aici ne referim la AEK-uri, Recașe sau alte astfel de hârburi, prietenul Beni nu s-a lăsat prădat și a rămas cu adevărata Politehnica. Dar ea mai există oare? Asta și multe altele într-o rubrică viitoare, acum să-i dăm premiul maestrului!

Premiul special ”Fashion Barca Girl”@ralucarcei

”Journalism. Football. Reading. Cooking. Music. Style. Fifa. Barcelona. 8 elements in 1 = my life”. Ce poți să-ți dorești mai mult de la o femeie ? Ce ? Urmăriți-o pe twitter și vă veți convinge că ea e idealul!

Premiul special ”Culeșii Anului” – @DianaKristinne & @katalind 

Barca, Barca, Barca, Barca, aproape (99,9% din timp, dacă ne uităm la Diana) tot timpul Barca! Cele două conturi de twitter se remarcă printr-o ”Barcofilie” acută. Și la bine, dar mai ales la greu, ei susțin și apără echipa blaugrana fără niciun fel de rezerve!

Premiul special ”Microbistul din teren”@RazvanCaucean

Răzvan este unul dintre cei mai polivalenți tuiteriști din România. De la munca pe teren, cea de la diferite evenimente și până la comentariile diferitelor competiții sportive, acesta ne umple timeline-ul cu de toate pentru toți.

Premiul special ”Stelistul de sub panou”@PDorinF

Cu Steaua în suflet și-n cuvânt, Dorin este și un mare împătimit al baschetului, iar cei care îl urmăresc sunt la curent cu tot ceea ce face CSM Oradea! Pentru această superbă combinație dintre cele două sporturi, el merită cu nota 10 acest premiu!

Premiul special ”Minkki2fly Ubber Alles”@Minkki2fly 

Probabil cea mai fericită tuiteristă din acest an, albinuța Minki sărbătorește încă titlul din Brazilia, cucerit de favorita inima ei: Germania. Pe lângă națională, ea se remarcă și ca un fan înfocat al echipelor de club din Germania, așa că acest premiu îi vine ca o mănușă!

Premiul special ”Blogărul de sub Tâmpa”@danielurda

Una dintre cele mai active voci din Brașov pe care le auzim în online, Daniel Urda s-a remarcat în 2014 ca unul dintre cei mai activi tuităriști români. Dacă nu ne credeți, follow him. Tot Daniel, mai deține și un blog extrem de popular și de bine conturat, cu informații utile pentru brașoveni și nu numai.

Premiul special ”Azi e meci?”@aspirantul

Indiferent că e iarnă, vară, zi obișnuită sau sărbătoare, Aspirantul ne întreabă pe toți dacă ”azi e meci?”. Un cunoscut susținător al Științei din Craiova, acesta susține tot fotbalul românesc, dat fiind faptul că întreabă frecvent și de meciurile Stelei! Om adevărat, român adevărat, oltean adevărat. Păcat că e ”stângist”.

meci

Premiul special ”Exigentul Anului”@PavelArcana

Deși bate aproape tot cu Steaua, iar pe deasupra a mai doborât și recordul de puncte într-un tur de campionat, Costel Gâlcă nu este pe gustul lui Pavel. Deși pare exagerată atitudinea lui de #GâlcăOut, aceasta este una cât se poate de pertinentă, asta dacă avem în vedere faptul că Steaua lui Gâlcă a ratat toate obiectivele serioase ale sezonului!

Premiul special ”Năvodarul Anului”@RFBoris

A fost fericit timp de un sezon în Liga 1, după care, hoții din fruntea fotbalului românesc i-au furat bucuria sufletului său: Săgeata Năvodari! Din fericire, el are o a doua iubire: lichidul! Așadar, când e trist, îl găsești pe #Beer4Boris…dar și când e fericit!

Premiul special ”Contadoarea Anului”@Jack_the_doctor

Tuitărul românesc nu e doar fotbal, tenis, baschet și politică. Nu, nu! Aici găsim și fani ai unor sporturi ceva mai exotice pentru privitorul român. Unul dintre ele este ciclismul, iar unul dintre fani, de fapt una dintre fane, este Flavia, cunoscută sub numele de cont @Jack_the_doctor! Așadar, if you need a cycling doctor, call the doctor, Jack the doctor!

Premiul special ”Avocatul Microbiștilor”@Emil_Toma_av

Relax! Niciunul dintre noi, tikitacii, nu a ajuns (încă) într-o postură penală. Nu de aceea l-am premiat pe Emil cu acest titlu. El pur și simplu este unul ”de-al nostru”, pasionat de tot ceea ce se bagă în priză. În priză se bagă și un televizor, la televizor e fotbal, deci e cu noi! Și mai e și la #PronoLiga1! Succes!

Premiul special “Domnitorul anului”@stirbei

Un Voda pasionat de sport, despre Stirbei nu am mai auzit nimic de acum doua secole, dar iata-l “reincarnat” in lumea tuiteristica unde domina prin jocurile sale de cuvinte foarte inspirate.

Premiul special ”Bruce Lee e printre noi” @Christiaano

Speranța tuitărului românesc, Cristian face azi, la o vârsta foarte fragedă, ceea ce noi nici nu visam când eram ca el. Dacă noi abia abandonam mașinuțele și guma turbo, el este un minor matur în tot ceea ce face. Pentru pasiunea și talentul său în domeniul artelor marțiale, merită acest premiu cu vârf și îndesat!

Premiul special ”Dinamovista Anului” @Claudia_Drs

La fel ca în 2012, Claudia rămâne pe poziții ferme și câștigă titlul de dinamovista anului. Cu un Dinamo în groapă, ea continuă să-și susțină favoriții, chiar dacă, spre necazul ei, ”vărul” Laurențiu Rus a abandonat corabia.

Premiul special ”Cormoranul Bistrițean” – @Sorin_Patiu

Un an care a pornit bine, cu un Liverpool pe cai mari, s-a încheiat ceva mai prost pentru cormoranul nostru din Bistrița. De parcă decăderea trupei de pe Anfield nu era de ajuns, Sorin a fost ”dărâmat” și de intrarea la răcoare a lui Tata Jean.

Premiul special ”Minutul și scorul”@minutulsiscorul

Ori de câte ori auzim această formulare, gândul ne zboară automat la Ilie Dobre, Cătălin Cârnu, Adrian Soare, Gabriel Liviu Balica & toatp echipa de la RRA. Ei bine, cu trecerea anilor și cu schimbarea orelor de disputare a partidelor Ligii 1, emisiunea a dispărut. Ea funcționează azi, sub un format mult mai modern, cu meciuri din toată lumea, în tuiturile contului @minutulsiscorul.

Premiul special ”Today Stats – The Lost” – @AndrewD

”Trăiesc în tristețe deplină din decembrie încoace, ai dreptate, nu am mai avut nicio satisfactie”, se confesa Andrei lui @MariusB12 în urmă cu peste 260 de zile, dacă nu ne înșeală twitter-ul. De la acea dată, în dreptul TL-ului lui Andrei apare doar robotul, cu mesajul pe care îl vedeți mai jos. Dragă Andrei, în numele întregului twitter, echipa Tikitaka te roagă să vii înapoi! PS: Dinamo e în putrefacție, însă revino măcar pentru Real Madrid, cea mai tare echipă din lume cu Balonul de Aur în lot. (Re)Vino, Andrei!

Premiul special pentru intreaga activitate ”Burebista n-a murit”@aiurea

Legenda spune că tuitărul din Europa Centrală și de Sud-Est a apărut odată cu primul tweet dat de el, de cel fără de vârstă, de nemuritorul Aiurea! Printre noi încă de dinainte să ne naștem, Aiurea ne oferă calea atunci când suntem pierduți și ne-o închide în nas atunci când ne-o luăm în cap!

Echipa Tikitaka.ro nu și-a uitat nici prietenii, miile de prieteni chiar, de pe facebook, și le acordă și lor două premii speciale:

Premiul special ”Tikitacii pe facebook”Cei peste 3000 de fani Tikitaka

Un blog relativ tânăr, tikitaka.ro a atras repede un număr semnificativ de like-uri pe facebook, mai exact 3102! Mulți dintre cei care ne-au ”lăicuit” ne citesc zi de zi, și pentru asta le mulțumim foarte mult. De mulțumit le mulțumim și celor care ne driblează, și îi așteptăm și pe ei pe blog!

Premiul special ”Messi e numai unul”Cei peste 1000 de pe BARCA FAN CLUB ROMANIA

Nu cu mult timp în urmă, tikitacul Alex lansa blogul FC Barcelona România, o platformă cu informații și opinii despre tot ceea ce mișcă la gruparea catalană. Majoritatea cititorilor săi provin de pe grupul BARCA FAN CLUB ROMANIA, fapt pentru care Tikitaka.ro le acordă acest premiu și le urează un an 2015 cu cât mai multe bucurii din partea lui Messi & compania!

Aici punem punct Ediţiei 2014 a Galei Tikitaka, una mult mai bogată decât cea din 2012, dar, sperăm noi, mult mai săracă decât cea din 2015. Ne cerem scuze dacă am uitat pe cineva, iar dacă am făcut-o, nu a fost cu intenţie. Sărbători fericite şi un An Nou la fel de tikitac!

P.S. Premiul lui FDC nu s-a dat deoarece, SURPRIZA, a fost FURAT! Cine-l gaseste sa ni-l trimita la redactie 🙂

Articolul precedentBarometrul stranierilor! Pantilimon, din nou cel mai bun în Premier League!
Articolul următorRetrospectivă 2014: Simona Halep, de profesie campioană! (V) Finala Roland Garros, performanța carierei!

9 COMENTARII

  1. Apreciez premiul dar ca un adevărat fan ce sunt m-am mutat înapoi lângă echipa mea de suflet. Hei, hei, Chindia! :))

  2. Mulţumiri pentru onoare acordată. Mă simt mândru să fiu premiat de Tikitaka. Într-adevăr, campionii între ei se respectă

  3. Cum pe Ilie l-am lasat sa isi descifreze notiţele (https://www.youtube.com/watch?v=FU3YE1_Uno4) nu am avut pe nimeni altcineva să ne anunţe de primirea premiului.
    Dar cum nimic nu scapă – până la urmă – ochiului ager iată că am aflat de premiul primit in lipsă (din cauză de Ignat, cadouri, etc stiti si voi… )
    Multumim si facem tot ce putem sa prindem si a treia ediţie e premiilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here