Gala Premiilor Tikitaka 2012!

13
3369

Fie că a fost bun sau rău, anul sportiv 2012 nu se poate încheia fără un top care să răsplătească așa cum se cuvine oamenii care s-au intersectat cu acest fenomen. Este clar faptul că nu există om sănătos la cap care să creadă în ”gălile” organizate până în prezent, gen ”Gala Guițului de la diji”, ”Gala Grătarelor și Micilor FRF” sau cea a ”cinstitului” Nicușor ”Râcâitor” Gheară. În toate aceste trei parodii s-au acordat premii ”pe ochi frumoși” pe șpagă laterală sau pur și simplu pe reclamă mascată cu carioca.

În aceste condiții, editorii tikitaka.ro demarează ”Gala Premiilor Tikitaka” pe anul 2012, una în care nu doar ”sculele” din fotbal primează, ci și oamenii simpli. Aceștia din urmă sunt  prietenii noștri din online, offline sau pur și simplu line.

Începem cu:

”Sculele” din fotbal!

* Titlul de pornosport al anului

La această categorie avem trei concurenți clasați pe locul I!

– prosport: ”Iată cele mai sexy fecioare din showbiz! Care îi încălzește culcușul lui Nilă?”

– sport.ro: ”Armăsar în teren, armăsar în pat! Iată ce răvășită e panarama lui Matei”

– gsp.ro: ”Prințul Cristea a încercat să seducă o blondă de 17 ani! Iat-o cum ”freacă” faleza”

 

* Pușcăriașul Anului

În fotbalul românesc, 98,6% din cei care-l populează sunt cel puțin bandiți. În acest sens, acest premiu merge la mai mulți indivizi:

– iată grămada de infractori (cu sau fără suspendare): Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gică Popescu.

 

* Managerul Anului

Doctorii, profesorii, zidarii, cu toții pleacă din România. A mai răms doar ”EL”, managerul, fapt pentru care îi vom da premiul din trei unghiuri!

– Meme Stoica, varianta: ”Matei va fi cel mai bun fundaș dreapta din România” FAIL!

– Meme Stoica, varianta: ”Nu va mai face nimeni 8 puncte în UCL” EPIC FAIL!

– Meme Stoica, varianta FULL OPTION!

 

* Blatul Anului

Da, știu, și Chiajna-Steaua 0-6 a părut ceva necurat, însă parodia din Gruia a fost peste!

– CFR Cluj – Oțelul Galați 2-0, RE-RE-RE-LOADED!

 

* Falimentul Anului

Aici au participat 70% dintre echipele din Liga. La mare luptă cu Dinamo, s-a impus:

– Rapid București! Singuri împotriva tuturor, pe bune!

 

* Plagiatorul anului!

Și aici am avut o luptă la sânge între Victor Ponta, prim-ministru-microbist, Horia Ivanovic, imitator de Ignat și domnul Andrei FotbalEuropean Niculescu, zis și ”Scanneur-ul”. S-a impus:

– Andrei FotbalEuropean Niculescu


* Bufonul Anului!

De departe, la această categorie s-ar fi impus cu surle și trâmbițe coana Mița. Având însă alt premiu acontat, titlul de ”Bufon al Anului 2013” merge la fostul portar al CFR-ului, Beto.

– Beto, Bufon al Anului 2012, pentru simularea celebră din meciul Voința-CFR, când a murit practic pe teren, deși nu l-a atins nici măcar o muscă rahitică din Ardeal.


* Morcovarul Anului!

Zis și Brad Pitt, Alexandru Tudor este în stare să spargă o nucă de cocos numai când o privește. Cu toate acestea, când se vede pus în fața scandalului, acesta își bagă coada în traistă și fuge ca Ponta de lectură.

– Alexandru Tudor, Morcovar de 5 stele!


* Traseistul Anului!

A crezut în știuletele financiar și sportiv al lui Porumboiu de la Vaslui și s-a înșelat. Apoi, ca un amator (ce probabil este) Șumi a semnat cu o echipă fără bani de hârtie igienică, U Cluj.

– Marius Șumudică, trasesitul anului!


* Give me five-ul Anului!

 Anul trecut au fost cârpiți de Haifa. În acest an au luat un ”o palmă” de goluri de la Stuttgart! Doamnelor, domnișoarelor și domnilor:

– Steaua București, Manita Anului!


* Loserii Anului !

În trecut erau umiliți de Vorskle, Nentori sau Nijmegheni. Acum, o echipă mult mai puternică, Metalist Harkov, și-a bătut din nou joc de ceata de loseri din ”Ștefan cel Mare”. Așadar:

– Dinamo București, din nou, ratații anului! La mai mare!

 

* Transferatul Anului !

Din Papua Noua Guinee, până la Ecuator, și de la Munții Ural la Marea Caspică, stelistul Vlad Chiricheș este dorit de toate echipele de fotbal de pe Terra! Cu siguranță că va ajunge la AC Milan Myanmar!

– Vlad Chiricheș, transferatul anului pe Mapamond!

 

* Categoria Specială ”Pușca și cureaua lată..ce ficiori erau odată”

În lipsa tinerilor, care s-au transformat în cocalari maneliști, Liga 1 are încă mulți moșnegi. Unii sunt de umplutură, precum Vali Năstase, iar alții, precum Ionel Dănciulescu sau Mugurel Buga încă dau clasă hoardei de tineri cocalari. Premiul merge la:

– Ionel Dănciulescu, om de mare caracter și exemplu pentru toți ce ce vin din urmă!


* Premiu Special “Lasă-ne”!

– Mircea Sandu, pentru întreaga activitate de îngropare a fotbalului românesc!


* Premiu Special ”Lasă-ne”!

– Dumitru Dragomir, pentru întreaga activitate de ascundere sub preș a rahatului din Liga1.


* Premiu Special ”Lasă-ne” !

– Victor Pițurcă, pentru încăpățânarea de care dă dovadă în selecția pe care o face la echipa Națională.


* Premiu Special ”Lasă-ne” !

– Ilie Dumitrescu, pentru că, în loc să ia lecții de antrenorat (de exemplu, printr-o ucenicie la orice club onorabil din lume) stă la toate talk-show-urile de sport și ne zice că mingea rotundă și fotbalul se joacă în unșpe contra unșpe!

* Premiu Special ”Lasă-ne” !

– Horia Ivanovici, pentru că ne minte seară de seară cu sintagma ”Probabil cel mai bun toc-șou zilnic din România”, când noi știm că e de fapt cel mai bun din lume și, pe lângă tare, mai e și unsuros!


* Premiu Special ”Lasă-ne” ! 

– Gigi Becali, pentru că a ajuns acolo unde este locul celor mai mari bandiți ai acestei țări: Parlamentul României! Să sperăm că va rămâne acolo pe veșnicie și nu-l vom mai vedea în fotbal. Știu, sperăm degeaba!

Iar acum:

Prietenii din online!

* Stelista Anului !

Deși nu-l mai are lângă ea, la figurat vorbind, pe cel mai frumos pictor care habar n-are să lovească mingea, Eric ”Picasso” Bicfalvi, una dintre cele mai frumoase tuiterițe din lume, parcătotfana, este cea mai tare stelistă din online. Așadar:

– @parcătotAna, Stelista Anului 2013!

 

* Dinamovista Anului !

O stelistă pe twitter fără o dinamovistă pe măsură este ca berea fără mici, ca Stan fără Bran sau ca X fără O! Astfel, opusul Anei, Claudia Rus, este de departe cea mai tare dinamovistă în viață din România, fapt pentru care îi dăruim din toată inima trofeul în formă de ”catzelushi”:

– @Claudia_Rus, Dinamovista Anului !

 

* Barcelonistul anului!

De cele mai multe ori, o echipă precum Barcelona are suporteri de trofeu, însă Alex este genul de om care ar ține cu această echipă și dacă ar juca în Tercera Divison.

– @Alex_Tikitaka, fanul NO 1 al FC Barcelona!

 

* Madridistul Anului!

Chiar dacă echipa lui este surclasată de rivala tradițională FC Barcelona, Ellunes nu se dezice niciun moment de Real și de scârțarul Jose!

@Ellunes, Hala Madridistul Anului!

 

* Ioanițoaia Anului !

Are un sigur defect: e dinamovist! În rest, omu’ se pricepe în tot și toate! Cel mai bun parior, cel mai bun prevestitor de “dezastre naturale” (a pariat că Steaua ia 5 cu nemții), cel mai tare în ”fotografie” modernistă.

 @ioanitoaia, pur și simplu Ioanițoaia!

 

* Milițianul Anului !

Dacă el nu ar fi pe twitter, steliștii și-ar face de cap mai ceva ca Jose Mourinho la conferințele de presă ale Realului. Cu el aici însă, milioanele de steliști ai patriei sunt mai temperați în bucurii. Pentru a doua oară la Gala Tikitaka și fără pile:

– @Alex_Tikitaka, ”Milițianul” Anului!

 

* Premiul “Dj-Faced Killer”

De la un timp sălășluiește pe meleaguri cehe, acolo unde dă clasă tuturor în materie de muzică, blogging și, mai ales fotbal. Ok, e mai mult accidentat, însă talentul să merge dincolo de terenul de fotbal. Stimați fani, el este:

@DaninhoDj, un djay cu un impact imens în toate domeniile!

 

* Crainicul Anului !

Cine urmărește să înnebunească, să asculte comentariile lui Ilie Dobre, cine vrea calitate, informație și opinii 100% sincere, să-l asculte pe Narcis Drejan. De luni-vineri de la 7 pm la SPTFM!

@NarcisD, crainicul anului!

 

* Hăituitul Anului !

Atacat din toate părțile pentru titlurile mai mult decât bombastice care apar în prosport, @lucasartz rezistă deocamdată cu multă stăpânire de sine. Rămâne să urmărim și în 2013 duelul de zile mari, acest ”el clasico” al twitter-ului dintre el și @alex_tikitaka. Prietenii știu la ce mă refer!

@lucasartz, nu dați în ziariști!

 

* Nesimțitul Anului !

Vine din Londra și este mână dreapta a celor mai nesimțiți oameni de radio din România, Andy Stănescu și Radu Banciu. Fan al celor de la Tottenham, o echipă bună, dar pe care n-o vede nimeni, vorba lui Niță, Călin Mateș nu ezită niciun moment să ciuruiască tot ce mișscă în fotbalul intern și internațional.

@CMatesUK, un nesimțit!

 

* Bookmaker-ul Anului !

Dacă îl asculți la radio sâmbăta, vei avea o duminică pe care va trebui s-o petreci cărând saci de la casele de pariuri. Singura condiție este să-l faci să vorbească, mai precis să-l convingi să-ți dea 4-5 ponturi din fotbal, baschet, rugby, badminton, cricket! Orice! Acesta este:

@DanielNazare, Mama Omida pariuriorilor din România!

 

* Semicercul de Aur al Anului !

Poți să-i dai un blog, un ziar, o carte, o epopee, chiar o bibliotecă întreagă, lui tot nu îi va fi suficient pentru a scrie tot ce știe despre handbal. Acest om, la o vârstă destul de fragedă, este o legendă vie în materie de cunoștințe despre acest sport. Dacă vreodată vă veți dori să știți ceva despre Ionela Stanca, Carmen Amariei, Narcisa Lecușanu sau Anita Gorbicz, Cătălin este omul care vă poate salva ziua!

@CatalinW, legenda din spatele legendelor handbalului!

 

* ”Rapidistul” Anului !

Iubește echipa Rapid încă de când a văzut primul glas al roților de tren de prin Tîrgoviște! Pentru acest club și-ar da și viața! Practic, s-ar arunca în spatele trenului pentru culorile alb-vișinii! Probabil că l-ați ghicit. Dacă nu, acesta este…..

@MariusB12, omul care iubește Rapidul cu mare foc..cu așa mare că i-ar arunca în aer!

 

* Interistul Anului!

Premiul ăsta îl dăm de acum și până pe 25 decembrie 2096 lui:

– @InterRomania, cel mai mare fan al interiștilor din Estul Europei!

 

* Polistul Anului !

Nu mai are echipă în prima ligă de foarte multe luni, însă who cares ? Decât echipă într-o ligă a bandiților și a blatiștilor, mai bine una într-o ligă inferioară, dar corectă și 100% ”naturală”. Nu și-a trădat niciodată echipa de suflet, nicio secundă, acesta esta:

@Beni_Ono, fanul alb-violet al anului!

 

* Premiul ”Who the fuck is this Messi?”

Cum o pisică se naște pentru a hali un șoarec și un stelist pentru a da clasă unui dinamovist, @AlecsStam are ”darul” de a-l pune la punct pe ”Balonul de Aur” oricând, la orice oră și din orice motiv.

 @AlecsStam, say NO to Messi!

 

* Premiul ”tripleții lacrimilor” !

Sunt trei microbiști de nota 10 care au ghinionul de a fi fanii unei echipe de nota 5 +! ”Tripleții” Robert Năstase, Robert Bandi și Bogdan Fechita au la inimă o echipă aflată în groapă, Rapid. Pentru că nu se dezic nici o secundă de ea, merită premiul! Respect!

@robbiebm, @Robygiulesti și @bogdanfechita –  lacrimiogene de Giulești!

 

Aici se încheie prima ediție de ”Gala Premiilor Tikitaka”. Felicităm toți câștigătorii, membri echipei tikitaka.ro și, nu în ultimul rând colaboratorii noștri de peste hotare: ESPN,La Gazzetta dello Sport, Sky Sports, Fox Sports, Mundo Deportivo, AS.COM, The Sun, L’Equipe, Abola.pt, Marca, BBC Sport, Goal.com, 101greatgoals.com, New York Times, Sports Illustrated, NBC Sports, Milliyet, 

Articolul precedentMan. United nu scoate decât un egal la Swansea și City se apropie la patru puncte ( +Video )
Articolul următor3 goluri în 5 minute și o super execuție în derby-ul suferinței din Olanda!

13 COMENTARII

  1. Bă, am luat două premii. Dă-te, că mai am puțin și il bat pe MM la capitolul ăsta.

  2. Felicitari pentru tot ce ati realizat pe tikitaka.ro in acest an. Apreciez ca nu va dezmintiti nici la moment aniversar de umorul care v-a facut cunoscuti! 🙂

  3. Eu voi merge până la TAS pentru a afla de ce nu am primit Premiul ”Who the fuck is this Messi?”.

    Presimt că din nou este mâna lui Adriano, acest manglitor al tuturor concursurilor şi, mai nou, galelor.

    Vă dau cu huo! 🙂

  4. Doar un premiu. Păcat. Meritam premiul și pentru interistul anului. Huo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here