Gabriela Szabo este confundată cu o prostituată de către un important ziar spaniol

6
1854

Ziarul spaniol Mundo Deportivo a publicat pe 22 decembrie 2012 în ediția tipărită un articol care o avea ca protagonistă pe Suzy Favor Hamilton, o fostă atletă americană, care a recunoscut recent că în paralel cu viața sportivă oferea plăceri carnale contracost în Las Vegas. Mai pe scurt, ziua era atletă, noaptea prostituată.

Gabriela Szabo
Gabriela Szabo

Suzy Flavor Hamilton a participat la Jocurile Olimpice din 1992, 1996 și 2000. Până aici articolul este ok, informațiile sunt corecte până la momentul în care într-o poză care acoperă aproape jumătate din pagina dedicată acestui subiect apare … Gabriela Szabo, iar lângă poză un subtitlu în care se spune că ”atleta olimpică Suzy Favor Hamilton” era escortă și mamă în același timp”. Click pe imaginea alăturată pentru mărire.

Viața dublă pe care o ducea Suzy Hamilton a fost dezvăluită de către site-ul The Smoking Gun, ulterior, atleta recunoscând pe contul de twitter că ceea ce a făcut ” nu a făcut pentru bani, ci pentru că trece printr-o stare de depresie accentuată cauzată de relația complicată cu soțul ei”.

Cu siguranță că apariția fotografiei cu Gabriela Szabo în respectivul articol este o greșeală, însă mi se pare o greșeală foarte gravă, ținând cont că vine din partea un ziar sportiv foarte important din Spania, iar Gabriela Szabo este un nume important în istoria atletismului.

Gracias kantinu

Articolul precedentCea mai tare ratare de după ”Apocalipsă” vine din Serie A!
Articolul următorSurpriza la Wolfsburg ! Noul antrenor este Dieter Hecking si nu Bernd Schuster

6 COMENTARII

  1. este cel mai penibil material scris vreodata in Romania. Cand habar nu ai de ce este Szabo in acel material, trebuie sa renunsti sa mai postezi ceva.. Fata aia a ramas cu depresie dupa o cursa pierduta in fata Gabrielei. Nu iti dau detalii pentru ca esti prea slab.

  2. sterge prostia asta pe seama careia vrei sa dai lovitura in presa de doi lei pe care o faci. sa iti fie rusine

  3. am sa povestesc doua luni, in fiecare saptamana, sa auda 20 de orase, cine posteaza pe acest site. ii dau si numele sa rada toata lumea daca nu stergi acum acest material si daca nu iti ceri scuze pentru ca te-ai aruncat cu capul in fata ca un fraier.

  4. Să vedem. Numele Gabrielei Szabo nu apare în acel articol, așa că nu văd rostul asocierii fotografiei ei cu conținutul articolului.

    Celelalte comentarii ale tale nu merită un răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here