LPF 2013 - DINAMO - STEAUADupă eticheta de ”rușine a României” în meciurile din cupele europene, acolo unde îi bate și o echipă de pescari la știucă din ReykjavíkDinamo a demonstrat în meciul de aseară cu Steaua că pot ”ridica” ștacheta mult mai mult. Văzând că la fotbal sunt mai talentați ca Vanghelie la un discurs în Academia Română, aceștia și-au pus în aplicare planul B: ruperea steliștilor..unul câte unul.

În schimbul fotbaliștilor, specie de sportivi care pentru Dinamo sunt mai rari precum caprele negre din Carpați, trupa care joacă imoral pe Arena Națională are în lot killeri unul și unul. Primul dintre aceștia, un individ care l-ar bate pe Moroșanu cu unghia de la degetul mic și pe Oncescu cu sprânceana ochiului drept, este Sorin Strătilă. La o primă vedere, așa-zisul ”fotbalist” de la Dinamo pare un simplu muncitor la CAP dinainte de ’89. Dacă i-ai da o sapă, o coasă și o furcă, Strătilă ar arăta perfect pe un ogor. Numai că vremurile au trecut, comunismul a murit (dar spiritul a rămas în țară, vorba cântecului) iar Strătilă s-a apucat de fotbal. Păi de ce altceva, ați văzut vreun român specializat la ceva pe măsură ? Uitați-vă în politică și veți vedea mafioți în Guvern, bandiți în Senat sau analfabeți la primării. Așa este și cazul individului Sorin Strătilă.

Dar ce a făcut Sorianache de suntem așa porniți pe el ? Păi, o nimica toată, doar l-a rupt în două pe SINGURUL FOTBALIST PE CARE ÎL ARE ROMÂNIA în prezent: Vlad Chiricheș! Văzând că fundașul Stelei își bate joc de tot ceea ce înseamnă Dinamo, sportiv vorbind, și îl driblează pe Luchin așa cum Messi o driblează pe soacră-sa la un grătar, elementul Strătilă, la câteva minute după, îl faultează pe stelist cu o atitudine de vagabond ordinar. Există accidentări în fotbal venite în urma unor contacte involuntare, însă acest simulacru de om l-a faultat pe Chiricheș cu o intenție criminală. Mai mult, după fault, exact ca un criminal care după ce te omoară îți mai dă și foc la casă, Strătilă a mai sărit și la bătaie.

Din păcate pentru istoria lui Dinamo, și așa pătată de mizeriile din trecutul apropiat, Strătilă nu a fost unica bestie din deșertul African. Intrări ce caracterizează clubul Dinamo și ne face să ne întrebăm ce caută un domn ca Ionel Dănciulescu printre asemenea animale, au mai avut și alți ”fotbaliști” din Groapa Mizeriilor. Unul dintre acestea, Alexandru Dandea, a fost la un pas de a-l rupe pe Georgievski, după o intrare de cioban din Severin. Oricum, acest Dandea are scuze, întrucât toată viața lui a jucat printre vaci și bivoli, așa că nu este exclus chiar să omoare pe cineva cu intrările sale. Mai e și Laurențiu Rus, însă cu acest individ ne-am convins, el având câte o intrare criminală la 97,9% din meciurile în care joacă.

Cam ăsta a fost ”Derby de România”, un meci în care de cinci ani nu există decât o echipă, Steaua, care întâlnește o adunătură de ”fotbaliști” care se pregătesc de…. dar nu, nu se mai pregătesc de Uefa Champions League întrucât ei nici nu știu cum se scrie numele acestei competiții.

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here