Fratele lui Paul Pogba luat la bătaie de proprii coechipieri după ce și-a scos tricoul și a părăsit terenul din senin

0
1247

Fratele mai mare al lui Paul Pogba, Florentin care joacă în Turcia la formația Genclerbirligi, a fost atacat de proprii coechipieri după ce și-a scos tricoul și a ieșit de pe teren din senin în minutul 88, probabil din cauza unei accidentări. Tehnicianul Unit Ozat nu a mai putut face nicio înlocuire pentru că cele 3 schimbări regulamentare fuseseră efectuate până în minutul 80. Pentru că i-a lăsat în inferioritate numerică, colegii lui Pogba au sărit la gâtul acestuia cerându-o socoteală.

Potrivit presei din Turcia, scandalul a continuat și după fluierul final al meciului, pierdut de Genclerbirligi cu 1-0. La cabine a fost necesară intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele. 

Florentin Pogba, fundașul în vârstă de 27 de ani a semnat cu gruparea turcă în luna ianuarie a acestui an, bifând 9 partide. Genclerbirili se luptă pentru salvarea de la retrogradare ocupând în acest moment poziția a 17-a din 18 formații după 32 de etape. Ultimele 3 clasate la finalul sezonului, retrogradează în liga secundă.

Spre deosebire de fratele său mai mic, Paul Pogba care joacă pentru naționala Franței, Florentin are 20 de meciuri pentru selecționata Guineei.

Articolul precedentA bătut autul din teren și nimeni n-a observat
Articolul următorBarcelona în ultima reclamă Nike
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here