”Fotbaliștii” Stelei au rău de înălțime!

0
1041

De cele mai multe ori, când vezi un articol de genul ”X sau Y beți morți” în publicațiile de ”veceu” din România, spui PAS și înjuri reclama care ți-a adus știrea cu pricina în fața ochilor. Așa ar trebui să procedăm și cu știrea care a apărut în urmă cu aproximativ o oră în Cancan. Iată ce ne spun ”jurnaliștii de clasă” de acolo: ”Spectacol grotesc cu fotbaliştii Stelei! Imaginile astea o să-i scoată peri albi lui Becali! Nikolici şi Matei s-au făcut PRAF cu votcă, şi-au vomitat ficaţii în taxi şi şi-au “admirat” amicul urinând pe gardul bisericii”.

Lăsând la o parte faptul că de această dată dovezile bețiilor acestor panarame de jucători sunt evidente, ar trebui să ștergem de tot prezumția de nevinovăție a acestor indivizi și să vedem cu cine avem de a face.

În primul rând, BEȚIVUL- ȘEF al Ligii 1: Stefan Nikolici, acest Nicolae Văcăroiu al fotbalului intern. Muntenegreanul ține cu tot dinadinsul să îl egaleze pe Dorin Semeghin în ierarhia bețivilor din fotbalul intern. Pe lângă faptul că sârbul este un jucător care nu a arătat nimic în fotbal, iată cum acesta mai marchează o bilă neagră pe harta bețiilor personale. În martie a petrecut într-un club și a venit sifonat la antrenament, cu fața tumefiată de somn și mirosind a băutură. Deși atunci fusese dat afară de la Steaua, ulterior, probabil din lipsă de jucători sau pur și simplu din pocăință, Stefan a fost reprimit în lotul lui Ilie Stan.

Al doilea BEȚIV al zilei, Gabi Matei, deține recordul la meciuri jucate pentru cluburile din București și, conform imaginilor recente, și la gradele de alcool în aerul pur respirat. Până în prezent, oficialii Stelei încercau să-l scuze pe fundaș, motivând absențele sale prelungite prin accidentările grave la care a trebuit să facă față. Ei bine, dacă privim imaginile cu Matei în stare de ebrietate, urinând pe gardul unei biserici din Capitală, ne elucidăm în legătură cu accidentările băiatului. Așadar, nu mai avem nici cel mai mic dubiu că entorsele, rupturile și fracturile sunt cauzate EXCLUSIV de gardul acelei biserici, construit total aiurea. În acest sens facem un apel către Instituțiile Statului pentru a lua măsuri în legătură cu gardul în cauză.

Alături de Stefan Nikolic și Gabi Matei, susțin ziariștii tabloidului, au mai luat parte la beție și alte două scule de la Steaua, Mihai Costea și Novak Martinovici. Deocamdată nu există dovezi cu cei doi în acțiune, însă este clar faptul că Nilă se știe la driblat paparazzi, în timp ce Novak Martinovici absentează din ecuația momentului.

E momentul să plonjăm acum și în barca avocatului apărării și să ”îi scoatem” pe indivizi din must. Așadar, Top 3 motive:

1. Răul de înălțime! Steaua se află pe primul loc în Liga1, în Europa League și merge as în Cupă!

2. Taxi-ul mergea prea tare

3. Steliștii se gândeau la Felix Baumgartner, de fapt la locul unde va ajunge austriacul!

Cu toții se întreabă acum ce reacție va avea Gigi Becali la aflarea veștii! Răspunsul este foarte simplu: Gigi e membru USL, astfel că steliștii au dezlegare la tot..alcool, femei, urinat pe gardurile publice..TOT!

Articolul precedentDe ce sunt 9 (nouă) șteliști în lotul naționalei?
Articolul următorA murit fotbalul la Sibiu…
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here