Ionel Ganea a jucat 32 de meciuri în Premier league și a marcat 7 goluri în perioada 2004–2006 însă s-a asigurat că a rămas în istorie. Fostul atacant al naționalei României s-a remarcat mai mult în afara terenului în perioada petrecută în tricoul lupilor.

Ionel Ganea - Wolverhampton

În cartea sa autobiografică, Steven Gerrard a relatat un episod dintr-un meci Wolverhampton – Liverpool jucat în ianuarie 2004 avându-l ca protagonist pe atacantul român: “Mi-a sfâșiat piciorul de la genunchi până la gleznă. Sub jambieră am găsit o tăietură adâncă, o rană urâtă.” După ce a aflat cele scrise de Gerrard, Ganea a venit cu replica: “Îl informez pe Gerrard că atunci când îmi voi scrie autobiografia, n-o să-l menționez. Nu e pentru fetițe.”

Experiența lui Ganea în Anglia nu s-a rezumat doar la atât. În aprilie 2006 și-a criticat public antrenorul declarând că “este cel mai dificil antrenor cu care am lucrat în cariera mea.” Antrenorul celor de la Wolves de la acea vreme era Glen Hoddle. Tehnicianul l-a amendat pe atacantul român dar nu pentru criticile aduse ci pentru că s-a bătut cu un coechipier la un antrenament. Fostul internațional a fost penalizat atunci cu o săptămână neplătită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here