Fotbalist dat afară pe motiv că e blestemat și aduce ghinion echipei

0
759

Atacantul ghanez în vârstă de 26 de ani, Mohammed Anas a fost dat afară de la formația sud-africană TS Galaxy după ce a fost acuzat că e blestemat și aduce ghinion echipei. Foștii colegi sunt cei care au venit cu această idee după ce au ajuns la concluzia că toate echipele la care a jucat, fie au retrogradat, fie s-au salvat de la retrogradare în extremis.

Foto: citizen.co.za

Fotbalistul născut în Ghana a evoluat întreaga carieră de până acum numai la echipe din Africa de Sud: Maritzburg United, Free State Stars, Polokwane City și Black Leopards.

Fiecare echipă pentru care a jucat aici (Africa de Sud) fie a evitat retrogradarea în ultimul moment, fie a retrogradat. A fost la Maritzburg și aproape că au retrogradat în acel sezon. A fost apoi la Free State Stars, echipă care a retrogradat. Același lucru s-a întâmplat și la Polokwane City. Sezonul trecut a fost la Black Leopards și s-a întâmplat același lucru. Jucătorii au fost îngrijorați pentru că au încercat totul dar rezultatele nu vin.” – declarația unei surse din interiorul clubului TS Galaxy pentru publicația The Citizen News.

Declarația lui Mohammed Anas după ce a fost dat afară:

Nu mă așteptam să fiu dat afară după acele zvonuri potrivit cărora aș fi blestemat și că am trimis 3 echipe la retrogradare în trecut. Nu mi-a căzut bine dar, din păcate, au venit la mine și mi-au zis că în echipă sunt suficienți atacanți iar noul antrenor (Sead Ramovic) dorește să reducă numărul acestora din echipă și că trebuie să plec.

Cu o zi înainte de a mă da afară, colegii de echipă au venit la mine și m-au întrebat dacă am auzit că se vorbește despre mine și i-am întrebat despre ce este vorba. Mi-au spus că se vorbește că am trimis la retrogradare 3 echipe și că sunt blestemat.

M-am supărat pentru că în echipele despre care se face referire, nici măcar nu am jucat atât de mult când am fost la ele. Când Free State Stars a retrogradat, nu făceam parte din echipă pentru că deja plecasem la Polokwane City. În primul sezon cu ei (Polokwane City), i-am ajutat să ajungă în primele 5. Am fost cel mai bun marcator al lor și nu am fost implicat când au retrogradat.

Cum poți să zici că sunt blestemat când nici măcar nu joc? Aceste lucruri mă deranjează. Am venit la TS Galaxy și nu am avut o oportunitate să joc în ciuda faptului că am muncit din greu. Dar iau decizia asta bărbătește și ca un jucător profesionist.

Mohammed Anas este nimeni altul decât fotbalistul care în urmă cu câțiva ani declara în cadrul unui interviu că vrea să mulțumească soției și iubitei pentru sprijin după ce acesta fusese desemnat omul meciului.

Articolul precedentSlovenia – România 2-1 (Baraj Campionatul Mondial din 2002 – 10 noiembrie 2001)
Articolul următorIstoria meciurilor cu Liechtenstein

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here