Formula 1: Sebastian Vettel ar putea pierde titlul mondial

0
1041

Tănârul pilot german ar putea rămâne fără proaspătul titlu mondial câștigat duminică pe circuitul de la Interlagos, Brazilia, din cauza unei depășiri în momentul în care pe pistă era arătat steagul galben.

În imaginile filmate în timpul cursei se poate vedea cum Vettel are în față diferite lumini galbene cu câteva momente înainte de depășirea unui monopost Toro Rosso de care trece înainte de a ajunge la lumina verde, loc unde este permisă depășirea. O astfel de manevră se pedepsește cu o penalizare de 20 de secunde iar Vettel ar urma să coboare în clasamentul cursei de pe locul șase pe opt, ar pierde patru puncte iar titlul mondial ar intra în posesia lui Fernando Alonso, câștigător cu un punct diferență.

Dinspre Ferrari nu s-a anunțat nimic și nici nu dau impresia că au de gând să facă o reclamație, însă au timp pentru asta până pe data de 30 noiembrie.

În schimb, cel care a reacționat a fost chiar Fernando Alonso , pilotul spaniol lăsând pe twitter următoarea declarație: ”Nu am miracole, eu fac din legile corecte miracolele mele”.

Articolul precedentGuus Hiddink, finalul unei cariere de excepție!
Articolul următorSe întâmplă în Trinidad Tobago: un arbitru de margine a fost asaltat de un spectator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here