Cotidianul de bulevard „Bild“ pretinde sa stie, cum anunta in numarul de joi, ca Mark Webber, colegul lui Sebastian Vettel la Red Bull va trebui sa paraseasca echipa la finele sezonului nefiindu-i oferit un nou contract.

Rivalitatea si animozitatile dintre pilotul australian si colegul sau german, triplu campion mondial, sunt cunoscute, ele avand in ultimii doi ani mai multe manifestari in detrimentul echipei si a autoritatii sefilor acesteia. Ultima intamplare de la Sepang este de-acum notorie, Vettel a nesocotit indicatiile din boxa depasindu-l pe Webber si castigand intrecerea.

Webber in varsta de 36 de ani avea oricum doar un contract anual, plecarea lui fiind mereu o probabilitate care acum se pare ca se va implini. „Bild“ scrie ca exista deja in discutie un inlocuitor in persoana lui Daniel Ricciardo, tot un australian, care se afla in prezent in slujba echipei Toro Rosso.

Seful sectiei sport cu motor de la Red Bull, Helmut Marko a refuzat sa comenteze aceste informatii afirmand in Spiegel-Online ca: “Este obisnuit sa ne facem ganduri privind noile contracte abia in vara…“ Portalul Sport*1 mentioneaza ca Marko l-a aparat pe Vettel, mentionand ca la jumatatea cursei acesta se adresase prin radio sefilor din boxa spunand:“Mark este prea lent, scoateti-l din calea mea…“ Cine stie ce amanunte vom mai afla o data cu trecerea timpului. In orice caz viitoarele intreceri ascund multe necunoscute si motive de discordie.

Vettel_Webber

G.L. Neamtu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here