Fly Arsenal: £150 milioane! Nou contract de sponsorizare cu Emirates anunţat azi

0
1146

Clubul Arsenal a anunţat azi semnarea unei noi înţelegeri cu şefii companiei aeriene Emirates, o înţelegere care prelungeşte prezenţa sponsorului atât pe tricourile de joc oficiale cât şi în titulatura oficială a stadionului celor de la Arsenal.

Noul contract a fost parafat azi la stadion între şeful executiv al lui Arsenal, Ivan Gazidis şi vicepreşedintele Emirates responsabil al departamentului Comunicare în cadrul companiei, Butros Butros. Arsenal urmează să primească £30 milioane în fiecare an de contract, ducând suma totală a înţelegerii la £150 milioane pentru cei 5 ani stipulaţi în actele semnate azi între cele două părţi.

Astfel, fiind vorba de o prelungire a înţelegerii anterioare în vigoare şi la ora actuală, Emirates va rămâne compania prezentă pe tricourile de joc Arsenal până la finalul sezonului 2018/2019, iar numele stadionului va rămâne neschimbat până la finalul anului 2028.

De asemenea, va continua proiectul lansat de cele două părţi la Dubai în 2010, Şcoala de fotbal Arsenal, un proiect în care până acum au fost înscrişi peste 4.000 de copii, după cum anunţă reprezentanţii “tunarilor” pe site-ul oficial al clubului. Aici, tinerii au fost deseori vizitaţi de jucătorii clubului în acţiuni organizate şi sunt sprijiniţi în continuare cu cele mai bune condiţii de pregătire.

Şeful executiv al lui Arsenal, Ivan Gazidis, a declarat:

“Înţelegerea iniţială cu Emirates a fost un factor-cheie al mutării noastre de pe Highbury, iar această nouă fază a relaţiei noastre va fi la fel de crucială menţinerii noastre între echipele de top din Anglia şi Europa”

Primul contract între Arsenal şi Emirates s-a semnat în 2004 şi prevedea drepturile de numire a stadionului până în 2021. Înţelegerea pentru prezenţa companiei pe tricourile de joc Arsenal a intrat în aplicare din sezonul 2006/2007.

Articolul precedentBundesliga, etapa 13: Klaus Allofs, cu inima-n două locuri
Articolul următorStatuie pentru Sir Alex Ferguson

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here