Finala Europa League: Marseille vs Atletico Madrid

0
1222

În această seară, Atletico Madrid și Marseille se întâlnesc în finala Ligii Europa, luptându-se pentru câștigarea trofeului.

Antrenorul lui Atletico Madrid, nu va fi pe marginea terenului deoarece este suspendat incă de la meciul tur din semifinala cu Arsenal, când a fost eliminat la începutul partidei, el fiind nevoit să ispășească o pedeapsă de 4 meciuri. Asistentul său, Germán Burgos va conduce trupa de pe bancă.

O nouă finală pentru echipa spaniolă, Diego Simeone nu neagă forța ofensivă a lui Marseille și declară faptul că echipa din Madrid este incantată să dispute o nouă finală europeană, madrilenii pășind cu încredere în această seară la Lyon, dar sunt conștienți că nu îi asteaptă un meci ușor, jucând împotriva unei echipe puternice, nivelul de concentrare va fi uriaș, iar presiunea se va simți în ambele tabere.
„Va fi un meci intens, pentru că suntem două echipe asemănătoare, dar fiecare echipă are punctele ei forte. Va fi o luptă dură’’, declara Simeone ieri într-o conferința de presă pentru uefa.com

Diego Simeone laudă în mod special atacul lui Marseille care doar prin Payet și Thauvin au marcat nu mai puțin de 30 de goluri în acest sezon.
„Marseille este o echipă periculoasă, mai ales în jumătatea adversă, verticalizează bine jocul și are jucători tineri la mijloc care acoperă bine terenul și pot face oricând diferența, Payet este un jucător de clasă, este foarte rapid și inteligent’’ afirma antrenorul argentinian.

Articolul precedentArbitru arestat în Serbia după ce a acordat un penalty la un henț inexistent
Articolul următorCeaiul cu benzoilecgonină – Peru fără căpitan si cel mai bun marcator la CM18

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here