FIFA şi UEFA, sesizate de jignirile lui Mircea Sandu

0
1480

 

Mircea Sandu este încolţit din toate părţile. După ce şeful FRF a avut o ieşire nervoasă asupra principalelor foruri fotbalistice, clubul Universitatea Craiova a făcut o adresă oficială prin care le-a adus la cunoştinţă celor de la FIFA şi UEFA că Mircea Sandu le-a adresat cuvinte jignitoare.

“Naşul”, care este membru al Comitetului Executiv al UEFA, a afirmat de curând că “FIFA şi UEFA sunt mai căcăcioase ca oricine din cauza problemelor pe care le au cu Sionul”, iar cele două foruri au confirmat oficial că s-au sesizat şi au înaintat adrese către FRF. De menţionat că FIFA a înaintat aceste declaraţii şi către UEFA, care a reacţionat imediat, a doua zi. Tot FIFA şi UEFA şi-au reconfirmat poziţia de neimplicare în ancheta DNA.

Mitică, din nou convocat la DNA

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir se va prezenta, joi, 17 noiembrie, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru o nouă declaraţie în cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, el fiind învinuit de abuz în serviciu, alături de ceilalţi 11 membri ai Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Mai jos aveţi adresa trimisă de clubul Universitatea Craiova către FIFA şi UEFA şi apoi răspunsul celor două foruri!


        
Articolul precedentMan. United transferă un ”citizen” de doar trei ani de zile
Articolul următorUEFA a anunțat urnele pentru EURO 2012! Cum arată „grupa morții!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here