Ferrari are un nou director sportiv. Stefano Domenicali și-a dat demisia

0
1604

stefano dominicali

Ferrari a anunțat astăzi pe site-ul oficial demisia lui Stefano Domenicali, directorul sportiv al echipei de F1. Domenicali, la Ferrari din 1991, în această funcție din 2008, atunci când l-a înlocuit pe francezul Jean Todt, explică motivele demisiei sale:

”În viață sunt momente în care trebuie să iei decizii dificile. A sosit timpul pentru o schimbare importantă. Ca director sportiv îmi asum responsabilitatea situației în care suntem acum și am luat această decizie pentru a schimba radical atmosfera în cadrul acestui grup, de care sunt foarte atașat. Le mulțumesc tuturor, piloților, echipei tehnice, partenerilor, pentru relația magnifică pe care am avut-o în acești ani”.

Înlocuitorul lui Domenicali in funcția de director sportiv este Marco Mattiaci, președintele diviziei Ferrari pentru America de Nord.

Un singur titlu, cel pe echipe, din 2008, a câștigat Ferrari avându-l pe Domenicali director sportiv. În acest sezon, după trei curse disputate, Ferrari se află pe locul cinci în clasamentul constructorilor, cu 33 de puncte, la 78 de puncte în spatele liderului Mercedes. La piloți, Fernando Alonso este al patrulea cu 26 de puncte, în timp ce Kimi Raikkonen se clasează în acest moment pe locul 12 cu șapte puncte. Lider este germanul Nico Rosberg (Mercedes ) cu 60 de puncte.

Articolul precedentStart de sezon perfect pentru Marc Marquez
Articolul următorVIDEO: Cum să NU bați o lovitură liberă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here