FCSB – CFR Cluj singurul meci din Liga1 care e peste media campionatului

0
2271

Nu aveam mari speranțe că reluarea campionatului de pe plaiurile mioritice ne va aduce în fața ochilor un fotbal spectaculos pentru că vorbim totuși de Liga1, o ligă în care sărăcia nu se reflectă doar în jocul efectiv de pe teren ci și în conturile cluburilor. După ce te uiți la meciuri din Premier League, LaLiga, Bundesliga, Ligue1, Turcia și chiar și Belgia (m-am uitat la meciul lui Standard Liege cu Anderlecht pentru că juca Drăguș – a mai dat și gol pe deasupra) și apoi revii la meciuri din Liga1, te uiți parcă la meciuri din Liga 3-a germană (chiar și acolo sunt unele meciuri mai spectaculoase din Liga1… și da, mă uit la rezumate din liga a 3-a germană).

În comparație cu ligiile de top din Europa, Liga1 pare să chinuie fotbalului, cu foarte mici excepții. Una dintre aceste excepții a fost meciul dintre FCSB și CFR Cluj, un meci în care s-a jucat fotbal. Și s-a jucat frumos, cu faze și goluri de generic. Și s-a jucat până în ultimul minut.

Pe lângă FCSB – CFR, un meci interesant a fost cel de la Craiova, dar mai mult din primsa numelor echipelor și a atmosferei din tribune pentru că fotbalul din teren a fost mai mult pe pauză. Celelalte meciuri ale etapei au fost atât de plictisitoare încât te adormeau, la propriu.

Fotbalul românesc e sărac în toate sensurile dar ca să închei într-o notă optimistă să zic totuși să ne bucurăm că-l avem și pe ăsta.

Articolul precedentBucurie chiar și după o înfrângere cu 9-0!
Articolul următorSimona Halep s-a oprit în optimi la Australian Open

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here