Fără speranță în fața liderului

0
1345
foto: Badea Remus Nicolae

Volebalistele de la SCM Craiova au fost învinse fără drept de apel de către liderul clasamentului, Știința Bacău cu 0–3 (15–25, 22–25, 16–25), într-un meci din cadrul campionatului A1 la volei feminin. Vicecampioana României și-a adjudecat lejer primul set, în cel de-al doilea gazdele au oferit o replică mult mai consistentă, iar în setul final băcăuanele au defilat din nou.

La finalul întâlnirii cei doi antrenori au declarat următoarele:

Marian Constantin (SCM Craiova): ” Atâta am putut astăzi, din păcate. Aceasta ne este valoarea la momentul actual. Alternăm perioadele foarte bune de joc vcu cele foarte slabe. Cum în clasament nici nu mai putem urca, dar nici coborî, avem la dispoziiție două săptămâni să ne pregătim asiduu pentru a arătam, ca echipă, cu totul altceva în teren și pentru a fi competitivi pe toată durata unei partide.”
Flori Grapă (Bacău): ”Cu excepția setului al doilea, n-am avut mari probleme la Craiova. Ne intrăm ușor în ritm, nu suntem încă în priză, s-au făcut și greșeli, dar important e că am câștigat, am luat cele trei puncte și rămânem pe orbita bună”

 

Articolul precedentBăturăm lanterna ….
Articolul următor20 februarie, ziua pe care Craiova n-o uită

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here