Fără șansă în fața liderului!

0
1139

Baschetbalistele de la SCM CSS Craiova au fost învinse în această seară fără drept de apel de către liderul campionatului Municipal Târgoviște cu scorul de 61-87(17-24, 13-25, 10-21, 21-17 ), într-un meci din cadrul penultimei etape al sezonului regulat din campionatul național de baschet feminin. Deși în sala sporturilor Ion Constantinescu au fost prezenți peste 200 de spectatori, aceștia au avut meciul lor cu Adrian Mititelu și rareori și-au încurajat favoritele.

A fost un meci la discreția oaspetelor care s-au distanțat încă din primul sfert, evoluția elevelor lui Liviu Manea fiind foarte palidă. Deși învinse, oltencele și-au asigurat un loc în play-offul campionatului.

În ultimii patru ani, duelurile dintre Craiova şi Târgovişte au fost câştigate doar de reprezntantele  judeţului Dâmboviţa. Dacă în 2008 diferenţele înregistrate între cele două adversare de miercuri erau gigantice, lucrurile s-au mai schimbat în ultima vreme. Conducerea Craiovei a investit mai mult în transferuri, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

În tur însă a fost, din nou, măcel. Şi la propriu şi la figurat pentru că după meciul respectiv mai multe baschetbaliste ale Târgoviştei au ieşit serios şifonate. Totuşi, lidera primei divizii a câştigat cu 102 – 45.

Articolul precedentChivu și cele 7 blesteme pe OM!
Articolul următorDe ce e Messi mai bun decât Cristiano Ronaldo?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here