FA(ră) granzi Cup! Care era cota ca Chelsea, City, Southampton și Spurs să piardă ?

0
1170
sursa: www.bbc.com
sursa: www.bbc.com

Despre cupele interne se spune că sunt competițiile surprizelor. Vedem an de an cum ”granzii” pierd în fața unor echipe mult mai puțin cotate, de regulă din ligile inferioare. Ceea ce s-a întâmplat azi în Anglia, mai precis în FA Cup, este ceva de domeniul SF. Echipe de top din Premier League, cu jucători de super clasă pe teren, au pierdut fără drept de apel în fața unor echipe de rangul 2 sau chiar 3.

  • De departe, cea mai mare surpriză s-a înregistrat pe Stamford Bridge, acolo unde favorita principală la titlu în Premier League a fost ”întoarsă” și bătută măr de o echipă de League One, mai precis Liga a 3-a din Anglia. Deși avea 2-0 după 38 de minute, Chelsea a cedat incredibil în fața celor de la Bradford, cei care au reușit să câștige repriza secundă cu 3-0, în ciuda faptului că la gazde erau pe teren jucători ca Oscar, Ramires, Cahill, Drogba, Fabregas sau Hazard.
  • Nici viceliderul din Anglia nu a avut o zi mai bună în FA Cup. Manchester City, o altă echipă cu megastaruri pe teren, ca Aguero, Jovetic, Silva sau Navas, a pierdut la zero cu echipa de Championship, Middlesbrough.
  • Pentru ca tot podiumul din Premier League să fie în acord, a pierdut și Southampton. Echipa lui Gardoș (schimbat la pauză după o evoluție dezastruoasă) a pierdut cu o echipă în formă din prima ligă, Crystal Palace.
  • Coborând la locul 6 din Premier League, găsim aici Spursul lui Chiricheș, o altă echipă care a clacat azi în Cupă. Tottenham a pierdut acasă cu lanterna din EPL.
  • Tot la rezultate rușinoase putem include și remiza celor de la Manchester United cu Cambridge United sau a celor de la Liverpool cu Bolton.

Iată lista surprizelor și cotele aferente:

Chelsea – BRADFORD 2-4, cotă 29!
Man. City – MIDDLESBROUGH 0-2, cotă 11!
Southampton – CRYSTAL PALACE 2-3, cotă 7!
Tottenham – LEICESTER 1-2, cotă 5!
CAMBRIDGE UNITED – Man. United 0-0, cotă 8 (x)
Liverpool – BOLTON 0-0, cotă 6 (x)!

TOTAL: 535.920!!!

Dacă vreun geniu ar fi visat la aceste rezultate și ar fi pariat suma minimă ar fi câștigat …înmulțiți dumneavoastră cu 530 și ceva de mii!

Articolul precedentBarometrul stranierilor! Torje, de neoprit: gol în campionat, gol și-n Cupă!
Articolul următorBegu a pus-o în dificultate pe Bouchard. Canadianca a câştigat în trei seturi. Irina va ocupa cel mai bun loc din carieră în clasamentul WTA
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here