Fanul care s-a furișat în primul 11 lui Manchester United

1
1991

Un fan al echipei Manchester United a trăit experiența vieții în 2001 când, înaintea unui meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor jucat de diavolii roșii cu Bayern Munchen pe vechiul Olympiastadion, s-a furișat pe teren și s-a alăturat jucătorilor în poza de echipă dinaintea meciului.

“Am plănuit totul ca pe o campanie militară. Am luat cu mine 3 echipamente ale lui United – roșu, alb și albastru. Apoi am aflat că echipa va juca în alb. Ajuns la stadion, am pretins că fac parte din echipa de televiziune și așa am reușit să intru. Am ajuns până pe pista de alergare și am așteptat jucătorii să iasă pe teren. Cu 20 de minute înaintea primului fluier, am observat că nu e niciun steward și am umblat liniștit până în spatele porții. Am stat alături de fotografi urmărind încălzirea. Apoi când echipele s-au întors la vestiare, am plecat către tunelul de la vestiare și am așteptat ca aceștia să iasă.” Își amintește Karl Powel.

Powel și-a păstrat calmul și s-a pierdut printre jucătorii lui Manchester United care se pregăteau de poza oficială. Gary Neville l-a observat și s-a dus la el:

“- Cine ești?
– Taci Gary! Fac asta pentru Cantona!”

După 20 de ani, invitat la o emisiune, acesta a spus că acea zi este cea mai frumoasă zi din viața lui.

În 2003, Karl Powel a fost interzis pe Old Trafford pe viață după ce a intrat pe teren în timpul unul meci.

Articolul precedent#PronoLiga1! Liderul își menține avansul liniștitor. Urmează runda a 37-a
Articolul următor#PronoLiga1. Liderul își mărește avansul. Urmează runda a 38-a

1 COMENTARIU

  1. C O L O S A L !!!
    si dobitocii au gasit de cuviinta sa-i interzica accesul pe viata?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here