Falcao este dat in judecata de un alt El Tigre

0
2811

el tigre falcao

Chiar și accidentat, cu participarea la Mondialul brazilian in pericol, Radamel Falcao tot produce știri. De această dată, atacantul columbian este centrul unei glume publicate de un site umoristic din America de Sud, glumă care a fost luată de bună de o mare parte a presei sportive sud-americane.

Respectivul site afirma ca Falcao a fost dat in judecată de către Jairo Castillo, un alt fotbalist columbian, atacant de 36 de ani care in cariera lui a jucat și prin Argentina, la Independiente sau Velez Sarsfield: Înțeleg că e ceva ce va supăra multă lume, mai ales acum de când cu accidentarea lui Radamel, însă le cer compatrioților mei să mă înțeleagă. Unde este respectul pentru traiectoria mea? ” spune Jairo Castillo, cunoscut și ca El Tigre.

”Am vorbit cu experți și toți mi-au dat dreptate. Daca apare dintr-odată un nou El Tigre, oamenii își aduc aminte de cel mai recent și așa se uită tot ce am făcut eu. Mă doare să citesc pe twitter hashtag-uri de genul #fuerzaTigre și să văd că nu sunt pentru mine, pentru că și eu am nevoie de sprijin acum când sunt pe punctul de a mă retrage”.

Autorii articolului au și soluția pentru acest conflict intre cei doi tigrii, printr-o declarație a avocatului angajat de tigrul original: ”Vrem să fie toată lumea mulțumită și oferim alternative. Le-am spus reprezentanților lui Falcao să plătească un taxă minimă, un gest solitar, de fiecare dată când va folosi acest nume”.

Articolul precedentLIVE TEXT FED CUP
Articolul următorFanii Hull City protesteaza fata de schimbarea numelui echipei: City Till We Die!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here