morata 2Într-o epocă în care visul oricărui fotbalist e să ajungă să joace la echipe mari, angrenate an de an în luptă pentru absolut toate titlurile puse în joc, precum Real Madrid, Alvaro Morata are de gând să o ia pe sens invers. Produs al pepinierei clubului condus de Florentino Perez, tânărul atacant de 20 de ani este conștient că îi va fi foarte greu să prindă un loc de titular în echipa mare a celor de la Real Madrid și ia în considerare opțiunea de a părăsi locul în care a crescut din punct de vedere fotbalistic în cazul în care noul antrenor ce se va așeza pe banca tehnică de pe Santiago Bernabeu nu îi va da garanții care să îl satisfacă în această privință.

Să rămân la Real Madrid? Depinde. Dacă o să transfere un alt atacant, trebuie să mă gândesc la o eventuală plecare. Voi vorbi cu antrenorul care va veni și, în funcție de ce va decide, vom vedea. Dacă plec de la Real Madrid, m-aș duce la o echipă din afara Spaniei.” spunea Morata, aseară, imediat după meciul câștigat de naționala Under 21 a Spaniei în fața reprezentativei similare a Olandei la Campionatul European organizat de Israel.

  • Morata este golgeterul turneului Euro Under 21, marcând trei goluri în cele trei meciuri jucate de Spania în grupe, câte unul în poarta Germaniei, Rusiei și a Olandei.

S-au decis semifinalele la EURO Under 21

O dată cu disputarea tuturor meciurilor din grupe, se știu și echipele care vor juca sâmbătă semifinalele, Spania urmând să întâlnească Norvegia, in timp ce Italia se va lupta pentru un loc în finală cu Olanda. Finala se va juca marți, 18 iunie, la Ierusalim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here