fabio cannavaro

Fost campion mondial și câștigător al Balonului de Aur, Fabio Cannavaro a primit o pedeapsă de zece luni de închisoare pentru că a încălcat interdicția pusă de poliție și a intrat în casa sa pentru a face o baie în piscină, chiar dacă locuința era pusă sub sechestru.

Alături de el au mai fost condamnați fratele său, Paolo, și soția, Daniela Arenoso. Cei trei au făcut imediat recurs și acum așteaptă decizia tribunalului din Napoli.

După cum relatează The Guardian, Cannavaro este cercetat în legătură cu o presupusă infracțiune de evaziune fiscală realizată prin intermediul propriei companii, FD Service, gestionată de fratele său și de soție, companie care se ocupă cu închirierea de yachturi. Presupusul delict a fost descoperit în 2011, iar procurorii îi acuză pe cei trei că au păgubit statul italian cu peste un milion de euro, firma de închiriere fiind folosită de fapt doar pentru uzul familiei și a prietenilor.

Paolo Cannavaro joacă acum la Sassuolo și a fost mult timp căpitanul celor de la Napoli, în timp ce Fabio este acum antrenor, în China, la Guangzhou Evergrande , acolo unde a obținut prima victorie în prima etapă a Ligii Campionilor Asiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here