F1: Noutăţi pentru sezonul următor

0
1459

Nici bine nu s-a încheiat cursa de la Sakhir că deja au apărut planuri pentru ediţia următoare din Bahrain. Deşi au existat multe voci care au cerut anularea cursei de aici din cauza protestelor, se pare că Bernie Ecclestone nu are în gând aşa ceva, iar organizatorii au în vedere câteva modificări pentru ediţia aniversară (cea de-a 10-a) de la anul.

În primul rând, o idee ar fi transformarea cursei într-o cursă de noapte. Acest lucru nu ar fi o premieră, în calendar existând deja o cursă de acest gen, în Singapore, în timp ce la Abu Dhabi cursa începe pe ziuă, dar se termină pe întuneric.

O a doua propunere ar fi ca Marele Premiu din Bahrain să fie prima cursă din calendar (s-a mai întâmplat în două ediţii, 2006 şi 2010). Echipele şi producătorul de pneuri Pirelli ar fi în favoarea acestei mutări, pentru că şi-au expus în nenumărate rânduri dorinţa de a exista o perioadă de teste şi în Orientul Mijlociu înainte de începerea sezonului, iar această schimbare ar putea facilita propunerea lor.

Alte noutăţi pentru sezonul 2014, anunţate mai demult, sunt introducerea a 2 noi circuite: cel stradal din New Jersey şi cel din Rusia, de la Sochi.

O decizie finală se aşteaptă în a doua jumătate a sezonului curent.

Sursa

Articolul precedentBenfica menține distanța de 4 puncte față de Porto
Articolul următorTorneo Final 2013: Boca n-a putut invinge Belgrano si brigada de arbitrii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here