EXCLUSIV BDF: Stiati ca…?

0
379


Cu totii stim ce inseamna Marius Lacatus pentru Steaua. Cu totii stim ca de fiecare data prezenta lui in mijlocul sustinatorilor ros-albastrii declanseaza bucurie. Si mai stim ca a antrenat in Ghencea, ca a a venit ca adversar in “TEMPLU”, ca indiferent de distanta fata de stadionul “Steaua” sufletul lui e mereu in mijlocul suporterilor. Palmaresul impotriva “inimii lui” consemneaza doar o victorie, 1-0 pe vremea cand coordona Galatiul.
Aseara a pierdut iarasi, insa el a fost invins chiar de un septar.
BDF a luat la “puricat” cifrele si a descoperit ca Janos Szekely este primul purtator stelist al numarului 7 de dupa plecarea “Fiarei” ce a reusit sa marcheze impotriva unei echipe antrenate de LEGENDARUL SEPTAR Marius Lacatus.
..
MM anunta acum ceva ani ca va propune retragerea numarului 7 din respect pentru Marius Lacatus, cel mai iubit jucator de catre suflarea ros-albastra. Totul urma a se face intr-o partida de gala ce se vroia a fi o
reintalnire intre marile glorii care au activat pentru formatia din Ghencea. Tot cu ceva timp in urma, Lacatus atras atentia asupra faptului ca”greutatea” acelui numar nu a putut fi “suportata” de urmasii sai.

Privind numele celor ce au avut nesansa sa imbrace tricoul udat cu atata truda nu putem decat sa-i dam dreptate. Astfel,Carabas,Niculescu, Luca, Aliuta,Oprita, Bicfalvi , cu totii, rand pe rand si-au incercat norocul. Apoi Janos, a inceput curajos dar s-a stins.
Si totusi, 29 noiembrie 2009, actuala extrema a Stelei, septarul unei generatii mult huiduite a marcat in ultimele secunde chiar impotriva CELUI MAI FALNIC SAPTE DIN FOTBALUL ROMANESC.
Si apropo de 7…Kapetanos a marcat al 7-lea gol al sezonului..:)

Articolul precedentEurogoluri BDF: Nene şi Huntelaar
Articolul următorStatistica BDF: De prin cifre adunate..

1 COMENTARIU

  1. Ca tare multe echipe a mai antrenat Marius Lacatus sa existe un numar 7 la Steaua care sa marcheze impotriva uneia.

  2. Alexandru, au fost 10 meciuri in care Lacatus a intalnit Steaua…si au trebuit sa treaca 13 goluri pt ca al 14-lea sa fie dat de un septar:)

  3. Alexandru, au fost 10 meciuri in care Lacatus a intalnit Steaua…si au trebuit sa treaca 13 goluri pt ca al 14-lea sa fie dat de un septar:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here