Evoluțiile stranierilor – 26 februarie 2024

0
222

10 stranieri români au avut meciuri cu echipele lor de club. Dintre aceștia, 5 au fost titulari și doar doi au fost integraliști. Patru au fost rezerve neutilizate în timp ce altul a fost trimis pe teren în timpul reprizei secunde. Cum s-au descurcat jucătorii români pe 26 februarie 2024: 

SPANIA: LALIGA – ETAPA 26

Girona 3-0 Rayo Vallecano
Andrei Rațiu a fost rezervă neutilizată la oaspeți. Rayo este pe locul 14 în LaLiga cu 24 de puncte.

ITALIA: SERIE A – ETAPA 26

AS Roma 3-2 Torino
Mihai Popa (portar – 23 ani) a fost rezervă neutilizată la Torino. Echipa lui este pe locul 10 în clasament cu 36 de puncte. De când a ajuns la Torino, fostul portar al Voluntariului a bifat doar 45 de minute într-un meci amical jucat vara trecută cu Modona.

POLONIA: EKSTRAKLASA – ETAPA 22

Warta Poznań 0-0 Radomiak Radom
Bogdan Țâru (7.0) a fost titular la gazde. Fostul jucător al CFR-ului a fost înlocuit în minutul 64. Warta este pe locul 14 în clasament cu 24 de puncte.

CIPRU: CYTA CHAMPIONSHIP
GRUPĂ RETROGRADARE – ETAPA 27

Apollon 0-1 Doxa
Andrei Artean și Valentin Costache au fost titulari la gazde. Artean a fost integralist în timp ce Costache a fost înlocuit în minutul 59. Echipa celor doi români este pe primul loc în Play-Out cu 38 de puncte.

UNGARIA: MERKANTIL BANK LIGA – ETAPA 22

Győr 0-1 Nyíregyháza
– La gazde, Deian Boldor și Claudiu Bumba au fost titulari iar Mark Kovacs a fost introdus pe teren în minutul 66. Celălalt român din lotul lui Győr, Paul Anton a fost rezervă neutilizată. Boldor a fost integralist iar Bumba a fost eliminat după ce a primit roșu direct în minutul 56. De cealaltă parte, portarul Bela Fejer a fost rezervă neutilizată. Győr este pe locul 2 în clasament cu 42 de puncte, la 11 puncte distanță de primul loc ocupat de Nyíregyháza. Promovează în prima ligă primele două clasate.

Stranieri români, sezonul 2023/24
Articolul precedentIuliu Bodola – fotbaliști de legendă
Articolul următorEvoluțiile stranierilor – 27 februarie 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here