Evoluțiile stranierilor – 13 martie 2024

0
253

CHAMPIONS LEAGUE
PLAY-OFF – 1/8-FINALE

Atlético de Madrid 2-1 Inter (3-2 d.p.)
Horațiu Moldovan a fost rezervă neutilizată la gazde.

ANGLIA:
PREMIER LEAGUE – RUNDA 17

Bournemouth 4-3 Luton
Andrei Radu nu a prins lotul pentru acest meci. Bournemouth este pe 13 cu 35 de puncte.

POLONIA:
EKSTRAKLASA – RUNDA 2

Korona Kielce 0-2 Raków Częstochowa (restanță)
Bogdan Racovițan (8.4) a fost integralist la Raków și a fost declarat omul meciului. De cealaltă parte, Marius Briceag nu a fost în lotul celor de la Korona. În urma acestei victorii, Raków urcă pe poziția a 3-a în clasament cu 43 de puncte după 24 de etape. Korona este pe 15 cu 23 de puncte.

RUSIA:
CUPA – REGIONS PATH – PLAY OFFS – 1/16-FINALE

Rodina Moscova 1-1 Ural (1-4 d.p.)
Eric Bicfalvi a început meciul pe banca de rezerve dar a fost introdus pe teren pe parcursul meciului. După timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1 și s-a trecut la loviturile de departajare. Bicfalvi a deschis seria penalty-urilor cu o reușită. Echipa lui s-a calificat după 4-1.

LITUANIA:
A LYGA – RUNDA 3

FK Banga Gargždai 1-3 FK Žalgiris
Árpád Tordai a fost integralist iar Liviu Antal a fost scos de pe teren în minutul 64. Atacantul român a deschis scorul pentru Žalgiris în minutul 23 cu un șut plasat din interiorul careului de 16 metri după ce a driblat un fundaș advers. După 3 etape, echipa celor doi români este pe primul loc cu 7 puncte, singura cu două victorii și un egal.

Hegelmann 2-2 FA Šiauliai
Patrick Popescu a marcat din nou pentru Hegelmann. Atacantul român a egalat la 2 cu o super execuție din afara careului de 16 metri. Din păcate, Popescu a fost eliminat în minutul 82 după un fault din spate la mijlocul terenului. Patrick Popescu are două goluri în 3 meciuri pentru Hegelmann. Echipa sa este pe 4 cu 4 puncte.

 

Articolul precedentLucian Sânmărtean – fotbaliști de legendă
Articolul următorEvoluțiile stranierilor – 14 martie 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here