Europa League: Meciuri tari în șaisprezecimi. Steaua și CFR caută surpriza!

0
1242

Șaisprezecimile de finală ale Europa League programează azi o serie de partide extrem de interesante. De departe, cele mai importante pentru noi sunt cele de la Amsterdam și Milano, acolo unde Steaua, respectiv CFR încearcă să producă, până la urmă minunea, și să încerce eliminarea a două echipe multe peste ele. Să le luăm pe rând.

Ajax vs. Steaua, ora 20:00!

Auzim în aceste zile în presa din România una dintre cele mai mari absurdități posibile, aceea că Steaua este o echipă mai experimentată decât Ajax. Cu alte cuvinte, Steaua, o echipă care vine din România, un campionat mai mult decât jenant, este mai experimentată decât o echipă din Eredivisie, care a șters pe jos cu Manchester City în grupele Uefa Champions League. Probabil că se ia în considerare vârsta, o altă abitație  Revenind la meciul de azi trebuie să spunem că un succes al Stelei ar reprezenta o mare surpriză, având în vedere lotul de care dispune Reghecampf. Fără un fundaș dreapta în adevăratul sens al cuvântului, fără un apărător titular și, mai ales, fără un atacant, Nikolic, Rocha și Tatu având fiecare minusuri imense, Steaua nu poate spera decât la o eventuală formă proasta a lui Ajax. În afară de aceste lucruri, Ajax mai are și avantajul faptului că în Olanda campionatul se joacă, față de Liga 1, unde echipele încă se chinuie să plimbe mingea prin Marbella și Antalya.

Inter vs. CFR Cluj, 0ra 22:05!

Fără Bastos, Sougou, Luis Alberto, transferați și Kapetanos, accidentat, CFR Cluj are nevoie mare ca Inter să nu fie diseară echipa din meciul cu Chievo, ci echipa de la Siena. Pe de altă parte, ar trebui să vedem cum se prezintă noile achiziții ale feroviarilor, printre care acest Robert Maah este văzut cea mai mare speranță de gol. Dincolo, echipa italiană, la care Cristi Chivu nu va juca, fiind lovit de o pală de vânt, nu concepe o repetare a scenariului din partida cu FC Vaslui, atunci când au fost aproape de a se face de râs.

În afara acestor partide de interes direct, diseară se mai joaca meciurile:

Zenit vs. Liverpool, ora 19:00

Anji vs. Hannover

BATE vs. Fenerbahçe

Levante vs. Olympiacos

Leverkusen vs. Benfica

Sparta Praha vs. Chelsea

Napoli vs. Plzeň

Dynamo Kiev vs. Bordeaux

Newcastle vs. Metalist, ora 22:05

Tottenham vs. Lyon

Stuttgart vs. Genk

Atlético Madrid vs. Rubin Kazan

FC Basel vs. Dnepr

Borussia Mönchengladbach vs. Lazio

* Manșa retur va avea loc pe 21 februarie!

foto

Articolul precedentSeară adevărată de Champions League! Manchester și Dortmund și-au îndeplinit misiunile!
Articolul următorAjax – Steaua 2-0, Inter – CFR 2-0! Suntem prea mici ca să fim mari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here