Europa League și Champions League, două finale trase la indigo!

0
1152

Se spune adeseori în fotbal că istoria se repetă, fie că vorbim de rezultate, goluri, câștigarea unor trofee, noroc sau alte elemente din fenomen. Ei bine, dacă ne uităm la cele două finale europene din acest sezon, Benfica – Chelsea și Dortmund – Bayern observăm cum scorul s-a repetat în interval de 10 zile, ”oaspeții” câștigând cu 2-1. Până aici nimic senzațional, se întâmplă frecvent, însă dacă ne uităm la similitudinea în care s-au marcat cele șase goluri, vom realiza un lucru de-a dreptul incredibil.

Astfel, atât pe Amsterdam ArenA, cât și pe Wembley, rezultatele la pauză au fost 0-0. Apoi, a intervenit zeul fotbalului și a așezat lucrurile de o manieră incredibilă.

1-0, gol în minutul 60 atât în Olanda cât și în Anglia! Dacă Fernando Torres a deschis scorul cu Benfica, Mario Mandzukic a fost cel care a deschis scorul contra Borussiei.

1-1, goluri în minutul 68 și din penalty-uri, în ambele partide! Pe ArenA a egalat Cardozo, iar pe Wembley Gündoğan.

1-2, trofee decise pe finalul timpului regulamentar! Singura și foarte mica diferență dintre cele două meciuri a fost golul decisiv. Dacă în Olanda acesta a venit în minutul 93, la Londra a venit ceva mai repde, minutul 89.

Champions League V Europa League

Articolul precedentBanii n-aduc fericirea
Articolul următorRafa Benitez și Jupp Heynckes lasă moștenire un posibil duel Guardiola – Mourinho
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here