Eurogoluri BDF: Ibrahimovic, Eduardo si una, doua surprize

0
408


Așteptând să se termine numărătoarea inversă pusă de băieții de la YounGSP, mă uit la rezumatul meciului Arsenal – Burnley 3-0 din FA Cup. Îl văd pe Arshavin. Ce ciudat! Un rus cu mănuși, în luna lui martie, la Londra. Cum o fi jucat ăsta în Rusia? Cu cojocul pe el? Eurogolul nu e al lui ci al brazilo-croatului Eduardo. Frumos gol din partea unui băiat care în urmă cu cateva luni de zile stătea prin spitale cu piciorul făcut țăndări. Exemplu concret de că fotbalul frumos e nemuritor.

Ibrahimovic o demonstrează și el în stilul lui. Băiatul ăsta inventează goluri atunci când alții amețesc doar urmărind mingea. Preluare și scăriță. Simplu, eficient și spectaculos. Nu Ionuț?biggrin

Surpriza nu vine de la Ronaldo care a marcat pe acolo prin America de Sud după o o groază de vreme, cred că nici el nu mai știe cât timp a trecut de când marcase ultima oară, deși am pus și golul lui nu din motiv de eurogol, ci din motiv de curiozitate. Gol în urma unei lovituri de cap, însă era să se accidenteze după, atunci când se bucura…biggrin Surpriza vine din USA. O puteți vedea în clipul de final. Nu știu în ce meci, nici cine a marcat, însă trage spre recordul golului marcat de la cea mai mare distanță.

VEZI VIDEO…

Eduardo
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/W3MUud9SINW0ryjPYgbh/mov/1
Ibrahimovic
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/r8eO5CwBLTPZsJVK4MRe/mov/1
Ronaldo
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/aV6Iy68ipHoBcplZ6fKz/mov/1
USA-goluri…???

sursă foto marca

Articolul precedentLiga I: Steaua, adio titlu!
Articolul următorRunda a 19-a a fost etapa cu cel mai mic procentaj de goluri reusite in istoria fotbalului romanesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here