“Eu doar vroiam sa joc fotbal!”

0
954

Imaginea lui a făcut înconjurul lumii. Are doar cinci ani, însă le-a dat celor mari o adevărată lecție despre cum ar trebui să se aplice fair-play-ul în fotbal.

S-a întâmplat în timpul unui meci de juniori a două echipe din Insulele Canare ( Spania ). O fază de joc controversată a fost suficientă pentru ca unul dintre antrenorii puștanilor să sară la scandal, reproșându-i destul de violent arbitrului decizia luată. A fost momentul în care a intrat în scenă Alejandro Rodriguez ( 5 ani ), cel care s-a interpus în cei doi separându-i ”Opriți-vă! Opriți-vă! Opriți-vă!”.

Ruben Lopez Estupinan, tatal unuia dintre puștanii prezenți pe teren a fotografiat momentul iar imaginea a făcut repede înconjurul lumii prin intermediul rețelelor sociale.

După gestul lui Alejandro, toți cei din tribune prezenți la meci, indiferent de echipa pe care o susțineau, s-au ridicat în picioare și i-au acordat mai mult decât meritata ovație. ”Se certau și eu m-am băgat între ei pentru că singurul lucru pe care îl vroiam era să continue meciul. Vroiam doar să joc fotbal.” avea să spună ulterior micul Alejandro, precocele atacant al echipei Union Viera.

Alejandro a fost protagonistul primei pagini a ziarul Marca de miercuri, jurnaliștii spanioli dându-l exemplu de fair-play în avancronica finalei Cupei Spaniei ce urmează să se joace vineri seară între Real Madrid și Atletico Madrid.

marca 15

 

Articolul precedentMemphis Grizzlies elimina Oklahoma City Thunder si face istorie in NBA
Articolul următorCopa Libertadores: Boca se revanșează pentru finala pierdută anul trecut și merge în sferturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here