Echipele te vor înapoi la stadion!

0
1647

E din ce în ce mai comfortabil să devii „potato couch”, să te uiți la meciuri la televizorul ăla mare. Numărul suporterilor (nu ultrașilor), al (ne)microbiștilor este în scădere. Chiar dacă e pentru facebook check-in, selfie sau pentru a-ți petrece 2 ore la stadion, urmărind echipa locală trebuie să fie una din modalitățile de a sprijini sportul local, de a fi alături de echipa orașului sau de a socializa cu vecinul.

Cât de bine se descurcă echipa ta? Asta nu contează deloc! Mersul la stadion trebuie să fie un moment de relaxare și deconectare de la problemele vieții și poate mai știi? Echipa va simți prezența ta și rezultatele lor se vor îmbunătăți. Când ai văzut ultima oară un meci de liga a 4-a? Încearcă, cumpără o pungă de semințe și o cola și vezi cum se descurcă băieții/fetele acolo pe teren. Nu e nevoie să mergi și în deplasare, e suficient de 2 ori pe lună la meciurile de acasă.

Liga 1 suferă foarte mult la acest capitol și lumea trebuie să meargă la stadion! Dacă prețul biletului este prea mare, fă-te auzit, vorbește cu oficialii clubului, trimite-le un mail sau folosește social media pentru a-ți spune of-ul.

Nu uita. O atmosferă bună la stadion poate face diferența atât pentru suporteri cât și pentru jucătorii de pe teren. Trebuie să se formeze acea conexiune între tine ca spectator și evenimentul în sine. A crea o atmosferă nu înseamnă deloc înjurăturile de la stadion (a fi evitate), cât înseamnă prezența la un eveniment săptămânal, lunar, care să te îndepărteze puțin de micile sau marile ecrane.

Hai la stadion!

Articolul precedent#PronoLiga1! Liderul solitar a evadat după etapa a 4-a. Urmează runda a 5-a
Articolul următorCând „masa bogaților” este prea înaltă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here