Echipele cu cei mai triști fani

0
1473

După fiecare weekend se discută mereu despre cele mai bune echipe, cine e lider, ce schimbări s-au produs în fruntea clasamentelor. Astăzi însă, Tikitaka vă propune să aflați care sunt echipele din Europa ce nu au reușit până acum în acest sezon să câștige nici măcar un meci. În ordinea alfabetică a țărilor din care provin, acestea sunt:

Tara

Echipa

Linia in clasament

             Puncte

Albania

Tomori Berat

0-6-7

6

Anglia

QPR

0-6-9

6

Bosnia

Gradina Srebenik

0-3-12

3

Cipru

Ethnikos Achna

0-6-6

6

Georgia

Kolkheti Poti

0-3-15

3

Malta

Rabat Ajax

0-4-9

4

Ucraina

Metalurh Zaporizhya

0-3-15

3

Cea mai surprinzătoare apariție în această listă este cu siguranță cea a englezilor de la QPR. Avându-l ca patron pe bogatul Tony Fernandes și transferând peste 10 jucători în această vară, precum Julio Cesar, Granero, Ji Sung Park sau Mbia, putem spune că englezii se află pe primul loc în acest top al rușinii.

Cele mai multe șanse de a câștiga un meci le-au avut Kolkheti Poti din Georgia și Metalurh Zaporizhya din Ucraina, cu câte 18 meciuri fără victorie. De altfel, echipa din Ucraina a înscris doar 5 goluri și a primit nu mai puțin de 46! Probabil că ucrainienii vor să fie reflexia în oglindă a Sahtiorului. Până ieri, însă, acest loc fruntaș fusese ocupat de echipa din Republica Moldova, Speranța Crihana Veche, care a reușit într-un final să câștige primul meci după 20 încercări, și în ce stil, cu 5-3 în deplasare! Așa cum nici ei nu și-au pierdut speranța, nici celelalte echipe nu trebuie să renunțe.

Va vom ține la curent cu situația echipelor și vom anunța care e ultima echipă rămasă în picioare fără nicio victorie.

Notă: În acest clasament a fost luată în considerare doar prima ligă din fiecare țară europeană.

Articolul precedentUite-l pe Stoichiță ce-o rupe pe engleză!
Articolul următorAutobiografia lui Brian Clough – geniul, omul, fotbalistul, antrenorul!
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here