Echipa U23 a celor de la Manchester United a retrogradat din Premier League 2

0
1387

Surpriză mare în Premier League 2 – prima divizie engleză pentru echipele sub 23 de ani – acolo unde Manchester United a retrogradat în liga secundă după ce a reușit să câștige doar 4 meciuri din 21.

Foto: manutd.com

Surpriza este cu atât mai mare cu cât diavolii roșii au câștigat 3 titluri în ultimele 5 sezoane!

Sezon Campioană
2016/17 Everton
2015/16 Manchester United
2014/15 Manchester United
2013/14 Chelsea
2012/13 Manchester United

Cu o etapă înaintea finalului de sezon, United are 19 puncte după 21 de partide, în timp ce ocupanta ultimului loc care garantează rămânerea în prima divizie, Derby County are 24 de puncte.

Premier League 2 este o competiție destinată echipelor U23 din Anglia prin care se pune o mai mare atenție asupra tehnicii și intensității fizice a jucătorilor pentru a-i aduce mai aproape de experiențele primei echipe pe cât posibil.

Sistemul are la bază două divizii: Division 1 (prima ligă) și Division 2 (liga a 2-a), fiecare având un număr de 12 echipe. Cu privire la Division 1, echipa care termină sezonul pe locul 1 este desemnată campioană în timp ce, ultimele două clasate, retrogradează în Division 2. Promovează în Division 1 automat echipa care termină pe primul loc în Division 2. La aceasta se mai adaugă o echipă care câștigă Play-Off-ul format din echipele care termină pe locurile 2 – 5.

Echipe în Division 1 în sezonul 2017/18:
Arsenal, Chelsea, Derby County, Everton, Leicester City, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Swansea City, Sunderland, Tottenham Hotspur, West Ham United

Echipe în Division 2 în sezonul 2017/18:
Aston Villa, Blackburn Rovers, Brighton & Hove Albion, Fulham, Middlesbrough, Newcastle United, Norwich City, Reading, Southampton, Stoke City, West Bromwich Albion, Wolverhampton Wanderers

Articolul precedent#PronoLiga1! Viceliderii se schimbă, ”veteranul” rămâne evadat. Urmează runda a 32-a de Play-off/Play-out!
Articolul următorA fost lansat imnul Portugaliei pentru Mondialul din Rusia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here