Dupa un grav accident, Boris Vukcevic pe calea insanatosirii

0
1192

Unsprezece saptamani dupa groaznicul accident de masina, jucatorul lui TSG Hoffenheim, Boris Vukcevic se afla pe calea insanatosirii. Reamintim, in timp ce se indrepta cu automobilul sau spre casa dupa   antrenament, Vukcevic a suferit o scadere brusca a concentratiei de zahar in sange, cunoscut fiind ca el sufera de diabet, motiv pentru care si-a pierdut cunostiinta intrand intr-un camion de mare tonaj care circula regulamentar din directia opusa. Internat la clinica universitara de la Heidelberg, unde a fost operat de mai multe ori, indeosebi leziunile la cap fiind foarte grave, el s-a aflat sapatamni in sir in coma artificiala, medicii fiind sceptici in ce priveste sansele de vindecare.

Dupa cum s-a comunicat din partea clubului din Hoffenheim, starea sportivului in varsta de 22 de ani „s-a imbunatatit permanent“, el muncind zilnic la refacerea capacitatii motorice in primul rand. Managerul clubului, Andreas Müller declara presei ca starea actuala lui Vukcevis este in mod placut surprinzatoare, cu putina vreme in urma nimeni nu putea prevede o asemenea evolutie pozitiva.

Intr-un comunicat de presa Boris Vukcevic a declarat ca: „Doresc sa salut toata lumea si in acelasi timp sa solicit intelegere, timp si liniste pentru a-mi regasi drumul in viata.“ Jucatorul in varsta de 22 de ani a absolvit 78 de jocuri in Bundesliga si a evoluat de 6 ori in echipa U-21 a Germaniei.

G.L. Neamtu

 

 

 

Articolul precedentGolul 60.000 din istoria Seriei A, un autogol
Articolul următorJuninho Pernambucano s-a transferat la New York Red Bulls

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here