După Rangers și Galatasary, acum a venit rândul lui Bordeaux să fie eliminată din Europa League

1
1983

Europa League: 3 tururi preliminare, 3 surprize de proporții! 

Prima mare surpriză a acestui sezon de Europa League a fost produsă de luxemburghezii de la FC Progres Niederkorn care au eliminat Rangers. Pentru formația scoțiană a fost prima prezență în Europa după 5 ani. Despre eliminarea scoțienilor, am scris aici!

Surpiza turului 2 preliminar din Europa League a fost produsă de micuța echipă suedeză, Östersund care a eliminat Galatasaray după 3-1 la general. Turcii nu au reușit decât un 1-1 pe teren propriu iar în Suedia au pierdut cu 2-0.

În turul 3 preliminar, maghiarii de la Videoton au reușit să elimine Bordeaux după o înfrângere cu 2-1 în Franța și o victorie cu 1-0 pe teren propriu. Videoton este singura echipă rămasă în cupele europene pe care Ungaria o mai are. Echipele maghiare eliminate: Ferencvaros, Vasas Budapesta, Honved Budapesta.

Alte echipe eliminate în turul 3 preliminar al Europa League: Sparta Praga, Gent, PSV Eindhoven, Freiburg.

Rezultate complete turul 3 preliminar EUropa League:

FlashScore.ro
Captură foto: FlashScore.ro
Articolul precedentSamara Arena, stadion care va găzdui 6 meciuri de la Campionatul Mondial din 2018 a luat foc
Articolul următorRomânia rămâne în coada clasamentului coeficiențiilor UEFA
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

1 COMENTARIU

  1. Este pentru al doilea an cand o echipa franceza pierde in fata unui outsider in turul 3 preliminar. Anul trecut Lille pierdea in fata celor de la Qabala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here