Dulca, tu te uiţi la fotbal? ZECE motive pentru care Ianis Hagi merita convocat la Naționala Under 21!

2
3376

Ianis HagiMare război mare în fotbalul mioritic! După eșecul rușinos al naționalei Under 21 în fața Bulgariei, scor 0-2, mini-selecționerul Cristi Dulca a fost pus la zid de Regele Fotbalului Românesc la nivel de Națională și actualul ”Rege al Ligii 1”, Gheorghe Hagi. Sub deviza: ”Dulca, tu te uiți la Liga 1?”, Gică l-a făcut cu cofraje de ouă și cu zeci de litri de oțet pe Dulca pentru neconvocarea la lotul Under 21 a puiului regal Ianis.

Ca de obicei, ”Regele” nu a vorbit fără acoperire și a enumerat o serie de motive pentru care Ianis ar trebui să apară în echipa României de Under 21. Fiind modest și onest, Gică a enumerat doar câteva, fapt pentru care noi îl vom ajuta și vom trage și mai mult cu arcul în nemernicul care a îndrăznit să-l lase pe Ianis prin parcurile din Ovidiu. Așadar…

Motivele Regelui:

1. Ianis Hagi e titular în Liga 1!!!! Liga 1, bă, Dulco, nu Bambușca Liga din Madagascar, necunoscătorule!

2. Ianis Hagi e și căpitan în Liga 1, la echipa de pe locul 3! De pe podium, băi, Dulco, nu din subsolul Voluntariului!

3. Gică Hagi, a fost promovat direct de la juniori în echipa mare, Ianis de ce n-ar juca încă de pe acum printre desculții Tăbăcariu, Rotariu sau Cojocaru ?

Motivele ajutătoare:

4. Ianis Hagi e legitimat și la Fiorentina! Băi, Dulco, tu te uiți la fotbal ? Știi cine e Fiorentina ? Știi unde joacă Fiorentina ? Știi cine a jucat la Fiorentina ? Numele Gabriel Omar Batistuta îți spune ceva ? Știi ce semnifică ”Batigol” ?

5. Ianis Hagi a marcat în Liga 1! În Liga 1, bă, Dulco, campionatul care dă o echipă națională pe locul 7 în lume. ȘAPTE, bă, nu 700!

6. Ianis Hagi a ratat penalty în Liga 1! Penalty, bă, Cristi! Și știi cine a mai ratat penalty în această perioadă ? Îl cheamă Lionel și nu e actor, e Messi, zeul fotbalului din toate timpurile!

7. Ianis Hagi bea apă după Bănel Nicoliță! Da, Cristiane, acel Bănel care a marcat cu Betis, nu unul, ci două goluri! Același Bănel a marcat și pe Bernabeu…nu contează unde. Tu te uiți măcar la WATTS, Dulco?

8. Ianis Hagi e antrenat de Gică Hagi ? Tu știi cine e Gică Hagi, Dulco ?

9. Ianis Hagi a apărut în L’Equipe! Dar tu n-ai de unde să știi franceză. În afară de Coupe du monde nu știi nimic, nici măcar Au revoir, Dulco!

10. Ianis Hagi se chinuie din greu să spele rușinea numelui ”Ianis” din fotbalul românesc! Te-ai uitat la Dinamo – Farul, Cristi ? Normal că nu. Tu nici nu te uitai la Liga 1!

Articolul precedentCalificări Cupa Africii: Prima victorie din istorie pentru Sudanul de Sud. Uimitoarele întâmplări ale etapei a 2-a
Articolul următorSimona Halep, în semifinale la US Open după succesul anului cu Victoria Azarenka!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

2 COMENTARII

  1. eu nu vad nimic special la acest ianis hagi. asta cu fiorentina e zero barat. pai daminuta a jucat si la inter si la milan la u-20. sa nu credem ca mezinul hagi va prinde prima echipa acolo numele hagi nu inseamna nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here