Drogba, jucător și co-proprietar la o echipă din Statele Unite

0
1884
Didier Drogba în vârstă de 39 de ani nu renunță la fotbal și tocmai a anunțat că a semnat cu o formație din liga a 2-a nord-americană. Mai mult decât atât a devenit și co-proprietar al echipei. 
Didier Drogba - Phoenix Rising
Sursa foto: uslsoccer.com
”Să deții o echipă și să fii și jucător în același timp este un lucru neobișnuit dar o să fie foarte captivant. Este o tranziție bună pentru că vreau să mai joc dar am aproape 40 de ani și este important să-mi pregătesc cariera viitoare din timp”. 
Didier Drogba
Noua echipă a lui Drogba (și la propriu și la figurat), Phoenix Rising se află la al 4-lea sezon în Conferința de Vest a USL (liga a 2-a a sistemului piramidal a fotbalui american) și dorește ca în viitor să devină parte a francizei MLS (Major Soccer League – cea mai importantă competiție fotbalistică nord-americană).
Drogba a debutat în fotbalul mare la formația franceză Le Mans în 1998. De-a lungul carierei a îmbrăcat tricoruile echipelor Giungamp, Marseille, Chelsea, Shanghai Shnhua, Galatasaray și Montrel Impact. Pentru naționale Coastei de Fildeș a marcat 65 de goluri în 104 meciuri.
Articolul precedentToate cele 100 de goluri marcate de Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor
Articolul următorS-a jucat cel mai lung frame din istoria snookerului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here