drepturi tv liga 1 adrian sîrbu Într-o știre publicată în cursul acestei dimineți, site-ul Fanatik.ro susține că în spatele companiei care a cumpărat drepturile TV ale Ligii 1 de fotbal din România pentru următoarele cinci sezoane s-ar afla Adrian Sîrbu. Omul care a imprimat brandul trustului Pro peste harta României vrea să revină în forță pe piață și, după cum afimă Fanatik, a cumpărat alături de asociați precum Mihai Văcăroiu, Cristi Burci sau Elan Schwartzenberg, drepturile tv ale Ligii 1 pe aproape 35 de milioane de euro – sezonul. Bani mulți, pentru o marfă destul de slabă din punct de vedere calitativ.

Despărțit la final de an de Central European Media Enterprises, companie ce deține Pro TV, Adrian Sîrbu vrea să revină în forţă şi să deschidă un nou post de televiziune! El este personajul misterios aflat în spatele şi mai misterioasei firme Intel Sky Broadcast Ltd. Alături de Adrian Sîrbu au mai intrat în tranzacția pentru drepturile TV ale Ligii 1 și alţi potenţi financiar, care fac parte din frăţia selectă a oamenilor de business, supranumită „Grupul de la Monte Carlo”! Este vorba de Elan Schwartzenberg, Cristi Burci sau Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier Nicolae Văcăroiu! Cu forţele unite, redutabila falangă financiară, coordonată de Adrian Sîrbu, speră să facă din drepturile TV o super-afacere, care, bineînţeles, să le aducă şi profit! Totalul sumei care va fi plătită LPF pentru următorii cinci ani este de minimum 173 de milioane de euro!

După trei sezoane în care respectivele drepturi le-au aparținut celor de la RCS-RDS, Antena 1 și Dolce Sport, se pare că vom avea un nou dans al pinguinilor, anunțându-se luni interesante în care să ne lămurim cine și la ce preț va difuza FABULOSUL campionat de fotbal din România în următoarele cinci sezoane.

UPDATE: O altă variantă pe această temă este publicată, tot astăzi, de către Adevărul, care susține în spatele acestei operațiuni este patronul CFR Cluj, Arpad Paskany. Proprietarul echipei din Cluj ar fi cumpărat aceste drepturi tv prin intermediul unei firme din Malta înregistrate pe numele unei rusoaice, Olga Zakimova

Citeste mai mult: adev.ro/n201ss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here