Dortmund vs Stuttgart: Rememorând debutul şi primul gol al lui Maxim în Bundesliga

0
1395

alexandru-maxim-ist-beim-vfb-stuttgart-fuer-die-standards-zustaendig_40609

Astăzi, cu începere de la ora 21:30 (Eurosport 2), în debutul etapei a 11-a din Bundesliga, Borussia Dortmund primeşte vizita celor de la Stuttgart, iar Alexandru Maxim este aşteptat să fie titular la oaspeţi. Românul se află într-o formă excelentă, fiind lider în topul pasatorilor din campionatul Germaniei, având 7 pase decisive, şi marcând 4 goluri. Prin evoluţiile sale, Maxim a atras atenţia iubitorilor fotbalului german şi a cluburilor de top, iar antrenorul său, Thomas Schneider, l-a lăudat, comparându-l cu fosta vedetă a “şvabilor”, Krasimir Balakov.

Întâlnirea cu Dortmund va fi întotdeauna una specială pentru Maxim şi îi va aduce mereu aminte de faptul că meciul său de debut ca titular în Germania, a fost împotriva Borussiei, pe teren propriu. În acel meci (pierdut cu scorul de 2-1), “Zorro”, pentru că la acea vreme purta o mască de protecţie din cauza unei accidentări suferite la nas, a marcat şi primul său gol, parcă atenţionând şi celelalte cluburi din liga germană că vor mai auzi de el. Până la acea partidă, internaţionalul român mai fusese introdus de 3 ori, din postura de rezervă, contribuind cu o pasă de gol.

Golul lui Alex Maxim din meciul cu Dortmund poate fi vizualizat AICI.

Ultimele sale prestaţii au fost remarcate şi de către Jürgen Klopp, iar o nouă evoluţie bună astăzi împotriva vicecampioanei Germaniei şi a Europei, ar putea face ca Maxim să îmbrace tricoul galben-negru în sezonul următor.

Articolul precedentSimona Halep încheie grupa de la Sofia în stil de mare campioană și așteaptă semifinala de sâmbătă!
Articolul următor10 numere pentru un record istoric în Serie A

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here