Domnul Nicolita versus domnul Lobont

0
537

La orele nouă fără un sfert mai pe seară, ambele echipe se găseau desfășurate pe terenul celei dintâi după cum urmează: Steaua – domnii Zapata, Ogăraru, Golanski, Goian, Nicoliță, Ghionea, Baciu, Ov Petre, Toja, B. STancu, Dayro Moreno și Kapetanos, având căpitan pe domnul Lăcătuș; în echipa Dinamo – domnii Lobonț, Diabate, Moți, Tamaș, Scarlatache, Dănciulescu, Ad. Cristea, Ndoye, Torje, Niculescu și M. Niculae cu căpitan domnul Rednic. Arbitrul concursului a fost domnul Hațegan.

La primul semnal echipa Dinamo compusă toată din jucători din propria ogradă, la fel ca partenerul de joc, ia de la început ofensiva în stil foarte viu, ceea ce a făcut ca în primele 15 minute tot jocul să se afle încins numai în fața porții Steaua, care totuși și-a apărat punctul cu râvna caracteristică tuturor jucătorilor echipei sale. Rezultatul acestui asalt viguros a fost doar obosirea prematură a echipei Dinamo, care suferea oarecum şi prin lipsă de antrenament. Acestui prim asalt, jocul urmează după tactică înţeleaptă a domnului Lăcătuș, care, fără să slăbească prea mult defensiva, a împins jocul în câmpul advers, stârnind prin cuvinte de încurajare un joc foarte însufleţit în rândul înaintaşilor săi, mai toţi jucători formaţi aci în ţară, şi cari se intimidaseră de atacul viu al adversarilor. Această schimbare de câmp este decisivă, căci abia după cinci minute de luptă în faţa porţii Dinamo d-l Nicoliță din flancul drept reuşeşte un punct foarte bine tras în favoarea echipei Steaua. Cu vreo cinci minute înainte de recreație, Steaua câştigă al doilea punct …. De remarcat atmosfera destinsă menținută între garduri de domnul Gigi Becali și domnul Cristi Borcea alăturat lor fiind invitatul de onoare domnul George Copos…

Echipa Dinamo şovăie, jocul echipei Steaua pare şi el a se înmuia, dar e din nou reanimat şi fără prea mare greutate această din urmă echipă câştigă al patrulea punct, care îi asigură rezultatul final de 4-1.

Urmează o mică gustare în timpul căreia fraternizarea jucătorilor celor două echipe vrăjmaşe se restabileşte cu mult entuziasm”.

Vă vine să credeți că așa se scria o cronică sportivă acum o sută de ani? Normal că nu. Ei bine cam așa se scria. Decent…Ca să vedeți cât de mult s-au schimbat lucrurile citiți articolul original postat pe blogul lui Chubalito.

Articolul precedentPanterele roz
Articolul următorThe world.s Greatest Streakers – Trailer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here