Doi campioni, doi prieteni. Revenirea lui Abidal și dedicația lui Benzema

0
1039

Știrea a făcut înconjurul lumii mai rapid ca lumina. Medicii consideră că Abidal se poate întoarce la antrenamentele Barcelonei. Transplantul de ficat se pare că evoluționează bine și probabil că vor mai trece câteva săptămâni până va avea ocazia să joace iar cu echipa mare, însă asta este știrea și e cât se poate de pozitivă.

Cealaltă știre este asta. Benzema a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez al anului 2012.

Drumurile celor doi fotbaliști s-au separat în momentul în care, după trei ani de zile în care între cei doi s-a format o relație de prietenie cât se poate de frumoasă, ambii au plecat de la Lyon, primul Abidal spre Barcelona, iar două sezoane mai târziu, Benzema spre Madrid. Polurile fotbalului spaniol, două religii total opuse, Real Madrid și Barceona. Și totuși, prietenia dintre cei doi a rezistat ”Am fost protejatul său la Lyon. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, ca un frate mai mare” spune Karim.

Ajuns în redacția celor de la France Football pentru a își primi premiul chiar din mâinile lui Zinedine Zidane, Benzema nu și-a uitat prietenul și a ținut să îi dedice trofeul ” Eric e pe cale să câștige cel mai important meci din viața lui. A avut forța să reacționeze ca un mare jucător. Este o persoană fantastică”.

Nu este primul capitol când Benzema arată cât de strânsă este relația sa cu Abidal. Pe durata EURO 2012 pe contul de twitter @Now_Football a fost publicată o fotografie în care Benzema poate fi văzut dormind în timpul unui voiaj cu avionul având în față un laptop având pe ecran o imagine cu el și Abidal îmbrățisându-se înainte de un Real Madrid – Barcelona.

Articolul precedentRetroLiga1! Gloria Bișnița, greu la deal cu blatul mic!
Articolul următorThomas Muller isi prelungeste contractul cu Bayern până în 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here