El Hadji Diouf: „Ultima persoană cu care aș vrea să-mi petrec Crăciunul ar fi Jamie Carragher!”

0
1792

Fostul jucător de la Liverpool, senegalezul El Hadji Diouf, a acordat un interviu pentru publicația franceză So Foot în care a vorbit printre altele de două legende de pe Anfield, Steven Gerrard și Jamie Carragher. Diouf a jucat pentru cormorani în perioada 2002 – 2005, perioadă în care a apucat să-i cunoască destul de bine pe cei doi. Gerrard a fost catalogat drept egoist iar Carragher ca fiind nefolositor și „curcan”. În plus, Diouf a mai spus despre Carragher că a fost cel mai slab jucător cu care a jucat vreodată.

Sursa: telegraph.co.uk
Sursa: telegraph.co.uk

Afirmațiile lui Diouf vin după ce Carragher a spus despre atacantul senegalez că acesta este unul dintre cei mai slabi atacanți din istoria clubului Liverpool: „Este singurul număr 9 din istorie care nu a reușit să înscrie după un sezon întreg. El era ales întotdeauna ultimul la antrenamente.”

Diouf despre Steven Gerrard: „Este un fotbalist mare, dar de asemenea, un egoist. Nu l-a interesat ca echipa să câștige. Tot ce a contat pentru el a fost să-și vadă numele pe tabela de marcaj.”

sursa: ibtimes.co.uk

Diouf despre Jamie Carragher: „Ultima persoană cu care aș vrea să-mi petresc Crăciunul ar fi Jamie Carragher. Îl urăsc. A fost cel mai mare curcan pe care l-am văzut pe teren. L-am considerat nefolositor.”

Ultima echipă la care a jucat Diouf este Sabah United din Malaezia. Acesta a bifat 10 partide și a marcat de patru ori pentru malaezieni în 2014.

Articolul precedentS-a întâmplat într-o zi de 30 decembrie 1995
Articolul următorRETRO: Alegem cel mai bun fotbalist român!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here